ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κορυφαίος Εργοδότης η JTI σε Ελλάδα και Ευρώπη για 4η συνεχή χρονιά

Κορυφαίος Εργοδότης η JTI σε Ελλάδα και Ευρώπη για 4η συνεχή χρονιά

Στη λίστα των Κορυφαίων Εργοδοτών σε Ελλάδα και Ευρώπη για το 2016 περιλαμβάνεται για μια ακόμη φορά η JTI, σύμφωνα με το διεθνώς αναγνωρισμένο Ινστιτούτο “Top Employers”.

Συγκεκριμένα, για τέταρτη συνεχή χρονιά φέτος, η JTI απέσπασε τις διακρίσεις “Top Employer Greece” και “Top Employer Europe”, εδραιώνοντας – έτσι - τη θέση της μεταξύ των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.

Πιο συγκεκριμένα, η διάκριση του Ινστιτούτου “Top Employers” αποδίδεται με βάση τα αποτελέσματα διεξοδικής ανεξάρτητης έρευνας η οποία διενεργείται αποκλειστικά στους εργοδότες εκείνους που ανταποκρίνονται στα παγκοσμίως υψηλότερα πρότυπα παροχών για τους εργαζομένους, εξασφαλίζοντάς τους τη δυνατότητα τόσο της επαγγελματικής όσο και της προσωπικής ανάπτυξης. Όπως κατέδειξαν τα ευρήματα της φετινής έρευνας, η JTI προσφέρει άριστες συνθήκες στους εργαζομένους της, καλλιεργώντας και αναπτύσσοντας τις ικανότητες και το ταλέντο τους σε όλα τα επίπεδα, ενώ παράλληλα επιχειρεί διαρκώς να βελτιστοποιήσει τις πρακτικές απασχόλησης και ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού της.

Αναμφίβολα η διάκριση αυτή έρχεται να επιβραβεύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αμφίδρομη σχέση σεβασμού και εμπιστοσύνης μεταξύ της εταιρείας και των ανθρώπων της, μια σχέση που δεν κλονίστηκε ούτε στο εξαιρετικά δύσκολο οικονομικό περιβάλλον των τελευταίων επτά ετών. Παρά τις σημαντικές προκλήσεις, η JTI ενίσχυσε την παρουσία της στην Ελλάδα, με το απασχολούμενο δυναμικό να αγγίζει σήμερα τα 125 άτομα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Παράλληλα συνέχισε σταθερά να εφαρμόζει πολιτικές παρακίνησης, ανταμοιβής, ίσων ευκαιριών και συνεχούς επένδυσης στους εργαζομένους της. Την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της JTI επιβραβεύουν, άλλωστε, και οι ίδιοι οι εργαζόμενοί της, οι οποίοι, όπως καταδεικνύει και πρόσφατη έρευνα της Towers Watson (2015), δηλώνουν σε ποσοστό 95% «υπερήφανοι που ανήκουν στο δυναμικό της εταιρείας».

Σχολιάζοντας τη διάκριση της JTI Hellas, η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Ελένη Κυρίμη δήλωσε: «Η πιστοποίηση έχει δύο όψεις: Η μία είναι η προφανής: Συγκρινόμενη με παγκόσμια πρότυπα, η JTI στην Ελλάδα είναι ένας Κορυφαίος Εργοδότης. Η δεύτερη δεν είναι τόσο προφανής, αλλά εξίσου εξαιρετικά σημαντική για εμάς καθώς συνιστά απόδειξη ότι παραμένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας, βελτιώνοντας διαρκώς τις πρακτικές μας και συνεχίζοντας να επενδύουμε στους ανθρώπους μας, αποδεικνύοντας καθημερινά πως τους ακούμε και νοιαζόμαστε για αυτούς».