ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ρενιέρης (ΗΣΑΠ): Χρειαζόμαστε μεγαλύτερη φύλαξη από την αστυνομία

Ρενιέρης (ΗΣΑΠ): Χρειαζόμαστε μεγαλύτερη φύλαξη από την αστυνομία

«Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε τους συναδέλφους μας απροστάτευτους» δήλωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων στον ΗΣΑΠ Λ. Ρενιέρης, με αφορμή τη δημοσίευση λίστας με τα ονόματα 125 ελεγκτών του μετρό σε ιστότοπο, όπου καλούνται οι πολίτες να επιτίθενται στους ελεγκτές.

Ο κ. Ρενιέρης, μιλώντας στο "Mega", ανέφερε ότι το σωματείο έχει επικοινωνήσει με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος, που όμως, όπως υποστήριξε, δηλώνει αδυναμία να "κατεβάσει" την εν λόγω ανάρτηση.

«Δεν πρόκειται για μεμονωμένο φαινόμενο, και στο παρελθόν είχαμε τραυματισμούς, προπηλακισμούς, έχουμε ανθρώπους που τους έχουν στείλει στο νοσοκομείο. Σε τέτοιες περιπτώσεις εμείς πάντα ζητούσαμε από την εταιρεία να προστατεύσει τους εργαζόμενους. Η προηγούμενη διοίκηση δεν το έπραξε, όμως και με τη νέα διοίκηση αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα» ανέφερε ο κ. Ρενιέρης.

«Χρειαζόμαστε μεγαλύτερη φύλαξη από την αστυνομία» συμπλήρωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων στον ΗΣΑΠ, και εκτίμησε ότι τις επόμενες ημέρες υπάρχει ενδεχόμενο να επαναληφθεί επίθεση, όπως προ ημερών στο Μοναστηράκι.

Σχετικές ειδήσεις