ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Costa Navarino: 10ο World Stars golf charity tournament

Costa Navarino: 10ο World Stars golf charity tournament

Η Costa Navarino υποδέχθηκε διακεκριμένους καλεσμένους και αστέρια του αθλητισμού στο 10ο World Stars golf charity τουρνουά και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της Αυτού Εξοχότητας Πρίγκιπα Αλβέρτου Β’ του Μονακό

Η Costa Navarino, ο κορυφαίος ποιοτικός προορισμός, είχε την τιμή να φιλοξενήσει το τουρνουά γκολφ φιλανθρωπικού χαρακτήρα και τις εκδηλώσεις της A.S. Team for Children στις 11 και 12 Ιουνίου.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η συγκέντρωση πόρων για φιλανθρωπικές οργανώσεις του Μονακό που στηρίζουν παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη σε όλο τον κόσμο.

Capture

Ο Mauro Serra, Εκτελεστικός Πρόεδρος του of A.S. STAR TEAM FOR THE CHILDREN MC, διακεκριμένοι καλεσμένοι και διεθνείς αστέρες του αθλητισμού παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Σε αυτού συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων η πρωταθλήτρια γκολφ Helga Piaget, ο πρωταθλητής ποδοσφαίρου Marco Simone, ο Ιταλός πρώην πιλότος F1 Alessandro “Alex” Caffi, ο τερματοφύλακας της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου της Γαλλίας Stephane Porato, ο οδηγός F1 Gianni Morbidelli, ο θρύλος του παγκόσμιου αλπικού σκι Pernilla Bjerke, ο διεθνής πρωταθλητής του αλπικού σκι Jure Kosir και η Ιταλίδα ηθοποιός Alessandra Pierelli με τον Fabrizio Baldassari

Η Αυτού Εξοχότητα Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην φετινή διοργάνωση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεσμεύτηκε όμως να είναι παρόν στην διοργάνωση του 2017 η οποία θα πραγματοποιηθεί και πάλι στην Costa Navarino.

Οι συμμετέχοντες είχαν παράλληλα την ευκαιρία να γνωρίσουν τα δύο πολυτελή ξενοδοχεία The Westin Resort Costa Navarino και The Romanos, A Luxury Collection Resort,, καθώς και το βραβευμένο Anazoe spa, τα δύο γήπεδα γκολφ, The Dunes Course και The Bay Course, μια πληθώρα εστιατορίων υψηλής γαστρονομίας, και πολλές άλλες αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.

Το πολυαναμενόμενο 10ο World Stars golf charity tournament πραγματοποιήθηκε στο The Dunes Course. Το 18 οπών γήπεδο σχεδιάστηκε από τον Αμερικανό Πρωταθλητή και κάτοχο Ryder Cup, Bernhard Langer. Πέρα από το συναρπαστικό παιχνίδι, οι παίκτες απόλαυσαν το μοναδικό τοπίο με ιστορία 4.500 χρόνων και την απίστευτη θέα στη θάλασσα και τα ελαιόδεντρα.

Το ειδικό πρόγραμμα που είχε διαμορφωθεί περιλάμβανε εμπειρίες που προσφέρει το πρόγραμμα Αυθεντική Μεσσηνία της Costa Navarino για να έρθουν σε επαφή οι επισκέπτες με την ιστορία και τις παραδόσεις του τόπου.

Μεταξύ άλλων, στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται δράσεις όπως σεμινάρια γευσιγνωσίας κρασιού και ελαιολάδου από τους ειδικούς, μαγειρική και γεύμα σε σπίτια της περιοχής με παραδοσιακές τεχνικές και φρέσκες πρώτες ύλες, και συμμετοχή σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις γύρω από επίκαιρα θέματα μέσα από το πρίσμα της αρχαίας Ελληνικής σκέψης στο πλαίσιο των ‘φιλοσοφικών περιπάτων’.

Το Σάββατο το βράδυ έλαβε χώρα το επίσημο δείπνο, το οποίο πρόσφερε στους συμμετέχοντες μια ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία εμπνευσμένη από την τοπική παράδοση. Στην Costa Navarino άλλωστε φιλοξενείται ένα ευρύ φάσμα εστιατορίων, όπως τα Barbouni και Armyra by Papaioannou, με έμφαση στο φρέσκο ψάρι, Morias και Pero με Ελληνική και διεθνή κουζίνα και Taverna και Souvlakerie που ειδικεύονται σε συνταγές με μακρά ιστορία.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα αγώνα go-kart, που πραγματοποιήθηκε στο Navarino Speed Experience Park της Costa Navarino, που είναι πλήρως εξοπλισμένο με ολοκαίνουργια CRG karts, με στόχο να προσφέρει συναρπαστικούς αγώνες στους συμμετέχοντες.