ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Pandora:Σημαντική διάκριση στα βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας «Diamonds of the Greek Economy 2016

Pandora:Σημαντική διάκριση στα βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας «Diamonds of the Greek Economy 2016

Η PANDORA Jewelry Hellas, απέσπασε ιδιαίτερα σημαντική διάκριση στα βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας “Diamonds of the Greek Economy 2016”, ως μία από τις «Υγιέστερα Αναπτυσσόμενες Επιχειρήσεις».

Η εμπιστοσύνη και η αγάπη του ελληνικού καταναλωτικού κοινού σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές και την εξαιρετική ποιότητα, οδηγούν την εταιρία σε συνεχή άλματα ανάπτυξης. Στην Ελλάδα και την Κύπρο η εταιρεία δραστηριοποιείται με εκατοντάδες σημεία πώλησης και 14 Concept Stores σε 8 ελληνικές πόλεις. Ένα success story που επιβραβεύεται, αναδεικνύοντας την ελληνική επιχειρηματικότητα στο εξωτερικό. Η PANDORA σχεδιάζει και δημιουργεί μοντέρνα και μοναδικά κοσμήματα υψηλής ποιότητας και αισθητικής , από μασίφ ασήμι και χρυσό σε συνδυασμό με πολύτιμους λίθους. Κάθε κόσμημα PANDORA αφηγείται τη μοναδική ιστορία του ατόμου που το φοράει μέσα από τα charms (σύμβολα), τα δαχτυλίδια, τα σκουλαρίκια και τα μενταγιόν της κάθε συλλογής. Τα πολύτιμα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των κοσμημάτων, προέρχονται από αξιόπιστες και ελεγμένες πηγές, περιβαλλοντικά υπεύθυνες.

Το βραβείο παρέλαβαν η κα Ελευθερία Μαραγκουδάκη, Πρόεδρος της PANDORA Ελλάδος και Κύπρου και ο κ. Βασίλης Πανταζάκος, Marketing & Sales Director της εταιρίας, ο οποίος ανέφερε σχετικά: «Η επιτυχία της PANDORA δεν είναι τυχαία. Είμαστε προσηλωμένοι στο ίδιο το προϊόν, στο concept, στους ανθρώπους μας και στις αξίες μας. Η ομάδα μας είναι η προτεραιότητά μας και οι αξίες μας η κινητήριος δύναμή μας».

Ο καταξιωμένος θεσμός “Diamonds of the Greek Economy 2016” πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Ιουνίου με κεντρικό θέμα: “Diamonds versus Crisis: Η επιχειρηματική αριστεία εναντίον της κρίσης”. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων εκπρόσωποι της κυβέρνησης και του επιχειρηματικού κόσμου, βουλευτές, εκπρόσωποι φορέων, επιμελητηρίων και ξένων πρεσβειών.

Για περισσότερες πληροφορίες:

The Kompany | Βάσω Τόση | mob: 6944 783945 | email: info@thekompany.net
The Kompany | Ρίτα Γρηγοριάδου | mob: 6976 335824 | email: info@thekompany.net