Graduate Trainee Program από την Coca-Cola: Tο πρώτο βήμα για να ξεκινήσεις την καριέρα σου

Graduate Trainee Program από την Coca-Cola: Tο πρώτο βήμα για να ξεκινήσεις την καριέρα σου
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα εφόδια για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία δίνει σε νέους απόφοιτους το Graduate Trainee Program της Coca-Cola Τρία Έψιλον που πραγματοποιείται για 26 συνεχόμενη χρονιά.

Ακόμα -και μέχρι τις 15 Ιουλίου- προλαβαίνεις να δηλώσεις συμμετοχή και να γίνεις μέλος της ομάδας σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα και την Ευρώπη!

Αν καταφέρεις να περάσεις στο επόμενο στάδιο, θα συμμετέχεις σε ένα ολοήμερο κέντρο αξιολόγησης. Πρόκειται για μια πολύτιμη και εποικοδομητική εμπειρία για τη μετέπειτα επαγγελματική σου σταδιοδρομία, στη διάρκεια της οποίας θα συνεργαστείς με τους μελλοντικούς σου συναδέλφους και θα δημιουργήσεις σε ρεαλιστικές συνθήκες εργασίας.

Αν επιλεγείς και ενταχθείς στο Graduate Trainee Program, προσλαμβάνεσαι και ξεκινάς μια μοναδική διαδρομή, διάρκειας 2 ετών, πλούσια σε εμπειρίες που θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου, αλλά και να εξοικειωθείς με τον τρόπο λειτουργίας μίας δυναμικής, σύγχρονης εταιρείας. Στο πλαίσιο του προγράμματος, σχεδιάζεται για τον κάθε συμμετέχοντα ένα ατομικό πλάνο ανάπτυξης, το οποίο συνδυάζει εκπαίδευση και πρακτική ενασχόληση σε projects καθώς και ανάληψη θέσεων ευθύνης. Απώτερος στόχος για τους Graduate Trainees είναι να εξελιχθούν μέσα στην εταιρεία, αποκτώντας υψηλόβαθμες θέσεις τόσο στην Ελλάδα όσοι και στο εξωτερικό, στις χώρες που δραστηριοποιείται ο Όμιλος Coca-Cola HBC, όπως έχει συμβεί και με περισσότερους από 150 παλαιότερους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα.

Με αφορμή, λοιπόν, την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου, παλιοί και τωρινοί συμμετέχοντες μοιράζονται την εμπειρία τους και πολύτιμες συμβουλές!

Ο Βίκτωρας, Graduate Trainee στο εμπορικό τμήμα, λέει για το πρόγραμμα: «Μου δίνει καθημερινά την ευκαιρία να δουλεύω και να μαθαίνω δίπλα στους καλύτερους. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα πως είμαι μέλος αυτής της ομάδας που λέγεται Coca-Cola Τρία Έψιλον και αυτό οφείλεται στο θερμό καλωσόρισμα, στον τρόπο με τον οποίο δουλεύουμε όλοι μαζί, αλλά και στο γεγονός πως νιώθω υπεύθυνος για την υλοποίηση και παράδοση σημαντικού έργου.

Η Αμάντα, από τις πρώτες κιόλας μέρες, ένιωσε κομμάτι της εταιρείας, όπως μας είπε: «Μέσα σε αυτό το διάστημα, μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι το πρόγραμμα έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου. Το κλίμα, οι ευκαιρίες, η ανάληψη ευθυνών και οι άνθρωποι που με χαρά αποκαλώ συναδέλφους, έχουν ξεπεράσει κατά πολύ αυτό που περίμενα να συναντήσω».

Η Κωνσταντίνα, επίσης Graduate Trainee στο εμπορικό τμήμα, μας δήλωσε: «Η διαδικασία επιλογής αποτελεί από μόνη της μια ξεχωριστή εμπειρία, ιδιαίτερα το στάδιο του Κέντρου Αξιολόγησης. Η συγκεκριμένη μέρα αποτέλεσε μια προσομοίωση της καθημερινότητας της εταιρίας και η έκθεση των υποψηφίων σε μια τέτοια διαδικασία ήταν συναρπαστική και καθηλωτική».

Η Ειρήνη, που έχει ενταχθεί στο τμήμα του Supply Chain, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Από τη στιγμή που μπαίνεις στην εταιρεία ξεκινάει το ταξίδι! Στην αρχή ήταν κάτι άπιαστο στο μυαλό μου. Πλέον είναι η επαγγελματική μου οικογένεια».

Παράλληλα, οι άνθρωποι που εξελίχθηκαν μέσα από το Graduate Trainee Program δίνουν τη δική τους οπτική.

Όπως σημειώνει ο Μάριος Βέβες, που εργάζεται ως National Promotions Manager και ξεκίνησε την καριέρα του στην Coca-Cola Τρία Έψιλον ως Graduate Trainee το 2009, «το πρόγραμμα είναι ιδανικό για νέους και νέες αποφοίτους με διάθεση να διευρύνουν τους επαγγελματικούς ορίζοντές τους, αναλαμβάνοντας από την πρώτη μέρα την κύρια ευθύνη σε απαιτητικά projects και εμπειρία σε διατμηματικές συνεργασίες που θα τους δώσουν δυνατά εφόδια».

Από τη μεριά της η Σουζάνα Ραρή, Graduate Trainee το 1999, η οποία κατέχει τη θέση της Supply Chain Services Manager, Ελλάδας - Κύπρου, τονίζει: «Στην εταιρεία μας, οι νέοι έχουν την ευκαιρία να εργαστούν για μερικά από τα πιο αγαπημένα προϊόντα και να μάθουν πώς λειτουργεί η αγορά. Θα αποκτήσουν γνώσεις από μια εταιρεία με σημαντικό βιομηχανικό αποτύπωμα και εκτεταμένο δίκτυο διανομής. Θα συνεργαστούν με ανθρώπους που έχουν πάθος και μεράκι».

«Είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που προσφέρει πλήρη και οργανωμένη εκπαίδευση σε νέους ανθρώπους που ξεκινούν τη σταδιοδρομία τους σε μια μεγάλη εταιρεία, και επενδύει στην ανάπτυξη τόσο των hard όσο και των soft skills», λέει ο Νίκος Γκαρής, Value Chain Financial Manager και Graduate Trainee του 2012.

Ο Στέφανος Μουτεβελλής, Knowledge & Insights Manager και Graduate Trainee το 2007, συμβουλεύει από τη μεριά του: «Δηλώνοντας συμμετοχή οι νέοι έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν την καριέρα τους σε μια εταιρεία που έχει ως βασική προτεραιότητα τους ανθρώπους, έχει αδιαπραγμάτευτες αξίες και πάθος για αποτελέσματα. Το πρόγραμμα των Graduate Trainees ήταν μία μοναδική εμπειρία, γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να ασχοληθώ σε διαφορετικά project και να αποκτήσω σφαιρική εμπειρία».

Μπορείς και εσύ να γίνεις μέλος της ομάδας, να ξεκινήσεις τη δική σου διαδρομή, να εξελιχθείς και να επιτύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους.


Μην το σκέφτεσαι άλλο, δήλωσε συμμετοχή!

PHOTO GALLERY