ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αυτά είναι τα καλύτερα σεμινάρια για να διακριθείς στον τομέα σου

Αυτά είναι τα καλύτερα σεμινάρια για να διακριθείς στον τομέα σου

Είναι γεγονός πως αν θέλεις να θεωρείσαι σωστός επαγγελματίας πρέπει να επιμορφώνεσαι διαρκώς και να προσαρμόζεσαι στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής. Για να επιβιώσεις στο ανταγωνιστικό περιβάλλον, πρέπει να γνωρίζεις σε βάθος το αντικείμενο σου, να παρακολουθείς τις εξελίξεις στον τομέα σου και να εξειδικεύεσαι συνεχώς. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να αποκτήσεις θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις που θα σε κάνουν περιζήτητο στην αγορά εργασίας.

Κατερίνα Ηλιάκη

Η πολύ καλή γνώση ξένων γλωσσών και ηλεκτρονικών υπολογιστών είναι δύο ακόμη εφόδια τα οποία πρέπει να υπάρχουν στο βιογραφικό σου. Γράψου σε μία τάξη ενηλίκων που προσφέρουν μεγάλα κέντρα γλωσσών, όπως για παράδειγμα ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ, ο οποίος είναι γνωστός εδώ και χρόνια και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για τις συνεργασίες του με διεθνείς φορείς που εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα των σπουδών του.

Εκεί θα βρεις επίσης, εξειδικευμένα σεμινάρια τα οποία θα ενισχύσουν πολύ την εικόνα σου στους πιθανούς εργοδότες, κι αυτό διότι θα αποδείξουν ότι είσαι ένα άτομο που έχει κατανοήσει την έννοια της διά βίου μάθησης και ενημερώνεται διαρκώς για ζητήματα που αφορούν στον κλάδο του.

Πώς είναι δυνατόν να καταφέρεις κάτι τέτοιο όταν οι υποχρεώσεις και ο χρόνος δεν σου το επιτρέπουν; Το διαδίκτυο για μία ακόμη φορά σου δίνει τη λύση, καθώς πλέον μπορείς να παρακολουθήσεις διαδικτυακά σεμινάρια, τα οποία είναι γνωστά ως webinars. O Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ προσφέρει μία πληθώρα webinars πάνω στα πιο ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, τις ξένες γλώσσες και τις επαναστατικές μεθόδους διδασκαλίας.

Στα συν, υπολόγισε το γεγονός ότι πέρα από τις γνώσεις που θα αποκτήσεις, θα εξοικειωθείς με τις νέες τεχνολογίες, που για μία ακόμη φορά κάνουν τα πράγματα πιο εύκολα και εκμηδενίζουν τον χρόνο και τις αποστάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, τα webinars που μπορείς να παρακολουθήσεις φέτος τον Σεπτέμβριο από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ γίνονται από κορυφαίους στο αντικείμενό τους καθηγητές και εκπαιδευτικούς, τους οποίους αξίζει να γνωρίσεις για να μάθεις εύκολα και γρήγορα όσα θα χρειαστείς ώστε να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας.

Στις 26 Σεπτεμβρίου, η διακεκριμένη συγγραφέας Antonia Clare, η οποία έχει βραβευθεί για το συγγραφικό της έργο από τον Prince Philip, Duke of Edinburgh, σύζυγο της Βασίλισσας της Αγγλίας, θα πραγματοποιήσει ένα webinar με τίτλο «How to Teach Adults» το οποίο αφορά στη διδασκαλία των ενηλίκων.

Λίγες μέρες νωρίτερα, στις 22 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένο ένα ακόμη webinar για όσους αγαπούν την ιταλική γλώσσα. Ο διακεκριμένος πανεπιστημιακός και συγγραφέας, γλωσσολόγος Mauro Pichiassi θα παρουσιάσει το θέμα «Se ascoltando».

Το τελευταίο διαδικτυακό σεμινάριο αφορά εκείνους που ενδιαφέρονται για τη διδασκαλία της γαλλικής γλώσσας. Η εξειδικευμένη Γλωσσολόγος και εκπαιδεύτρια καθηγητών κ. Aurelie Buatois μιλά για το θέμα «Comment favoriser les interactions en classe de FLE».

Τέλος, από την 1η μέχρι και τις 6 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο Μεθοδολογίας και Διδακτικής από τον Richard Carr, University of Oxford Department for Continuing Education - accredited trainer, ο οποίος θα έρθει από το Λονδίνο στην Αθήνα για να μιλήσει για τις εξελίξεις στον τομέα και να καθοδηγήσει τους συμμετέχοντες που ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο θέμα. Μην το χάσεις!

Σχετικές ειδήσεις