ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τώρα η ενέργεια είναι πιο οικονομική για όλους

Τώρα η ενέργεια είναι πιο οικονομική για όλους

Ρεύμα. Μήπως αναζητείτε μία οικονομική λύση;

Σκεφτήκατε ποτέ πόσα χρήματα θα εξοικονομούσατε αν σας εξυπηρετούσε κάποιος άλλος πάροχος; Κι όμως, μια νέα πρόταση στο χώρο της ενέργειας έρχεται να «ηλεκτρίσει» τα δεδομένα και να δώσει λύση στα προβλήματα νοικοκυριών και επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Η εταιρία nrg, μέλος του Ενεργειακού Ομίλου Χανδρή, αλλάζει τα δεδομένα, γίνεται η εναλλακτική επιλογή και καλύπτει με ουσία τις καθημερινές ανάγκες του σημερινού καταναλωτή και επιχειρηματία.

1

Με καινοτόμα και ευέλικτα οικονομικά πακέτα και εξατομικευμένα προγράμματα ηλεκτρικού ρεύματος, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές, προσφέρει ενέργεια σχεδιασμένη στο ενεργειακό προφίλ του κάθε ένα ξεχωριστά, ικανοποιώντας έτσι πλήρως ακόμα και τον πιο απαιτητικό.

Το σημαντικότερο είναι πως με έκπτωση που φτάνει το 13% σε σχέση με το σημερινό λογαριασμό, αλλά και με επιπλέον 15% έκπτωση, εάν κάποιος πληρώνει εγκαίρως το λογαριασμό του η nrg γίνεται άκρως ανταγωνιστική.

Πολύ πιο οικονομικοί λογαριασμοί, με την ίδια ποιότητα ρεύματος.

Νrg σημαίνει... Τάση για καλύτερη, οικονομικότερη και πιο ποιοτική ζωή και αυτό το κάνει πράξη μέσα από την άψογη εξυπηρέτηση, υποστήριξη και δέσμευσή της να εξελίσσεται και να προχωρά δυναμικά μπροστά, προς όφελος όλων, τιμώντας κάθε της συνεργασία.

2

Βασική προτεραιότητα της εταιρείας είναι η δημιουργία δυνατών και αληθινών σχέσεων εμπιστοσύνης και γι’ αυτό βελτιώνει συνεχώς το επίπεδο υπηρεσιών της, μέσα από τη διαρκή παρακολούθηση των συνθηκών και αλλαγών που διαμορφώνονται στην Ελληνική αγορά, ώστε να προσφέρει πάντα λύσεις υψηλών προδιαγραφών.

Η nrg αποτελεί σήμερα μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά της ενέργειας, με χιλιάδες καταναλωτές και επιχειρηματίες να την έχουν εμπιστευτεί μέχρι τώρα.

Για την nrg δεν υπάρχουν πελάτες, υπάρχουν άνθρωποι με διαφορετικές ανάγκες που πρέπει να ικανοποιηθούν με τον καλύτερο και πιο οικονομικό τρόπο.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στο www.nrgprovider.com