ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Φίλεψέ τους με προϊόντα από τον τόπο μας»

«Φίλεψέ τους με προϊόντα από τον τόπο μας»

Τα φιλέματα της AEGEAN συνεχίζονται... Και αν δειτε τις αντιδράσεις των επισκεπτών που τα λαμβάνουν, θα καταλάβετε γιατί πρέπει να μπείτε άμεσα στο σχετικό site και να ...γίνετε μέρος της διαδικασίας!

Μέσα από την ενέργεια «Φίλεψε τους» της Aegean, αναδείξτε στους ξένους επισκέπτες, το πιο όμορφο στοιχείο του τόπου μας, τη χαρά του να μοιράζεσαι και να προσφέρεις, φιλεύοντας τους επισκέπτες μας με προϊόντα που προσέφερε η Ελληνική γη και οι παραγωγοί μας.

Οι πρώτες αντιδράσεις των επιβατών της AEGEAN που δέχτηκαν τα φιλέματα του κοινού είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικές! Στα παρακάτω βίντεο, https://www.youtube.com/watch?v=1A0-4MbBKo4&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=1-M-dUEYB8g η Πία και η Ασημίνα φίλεψαν δύο επιβάτες από τη πτήση της AEGEAN για Παρίσι, με τις εκφράσεις τους τη στιγμή που παραλαμβάνουν το φίλεμα, να αποτελούν την έμπρακτη επιβράβευση όλων μας!

Για να συνεχίσετε να μοιράζετε απλόχερα χαμόγελα στους επισκέπτες μας, κλείνοντας έτσι το κύκλο του ταξιδιού τους στο τόπο μας με έναν απρόσμενα ευχάριστο τρόπο, μπείτε στο http://filepsetous.gr/ και στείλτε το προσωπικό σας μήνυμα. Οι αποδέκτες που θέλουν να ευχαριστήσουν τους συμμετέχοντες της ενέργειας, θα ανεβάσουν με τη σειρά τους το δικό τους ευχαριστήριο μήνυμα με τα hashtag #aGiftFromGreece.

Τα φιλέματα συνεχίζονται και μπορείτε να γίνετε και εσείς μέρος αυτής της αμφίδρομης εμπειρίας!