ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αλλαγή «σκυτάλης» στον Ελληνικό Σύνδεσμο Νέων Επιχειρηματιών Αθηνών - Πειραιώς και Περιχώρων

Αλλαγή «σκυτάλης» στον Ελληνικό Σύνδεσμο Νέων Επιχειρηματιών Αθηνών - Πειραιώς και Περιχώρων

Νέος πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών Αθηνών - Πειραιώς και Περιχώρων εκλέχθηκε ο Ορέστης Ματσούκας.

Οι νέοι επιχειρηματίες δοκιμαστήκαμε όσο κανείς μέσα στα χρόνια της κρίσης, παρόλα αυτά επιμείναμε και συνεχίζουμε να επενδύουμε στην Ελλάδα, ξεπερνώντας τις αντιξοότητες της αγοράς. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη πρόκληση, που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Οφείλουμε να συμβάλουμε ενεργά στον μετασχηματισμό της χώρας και με έμφαση στην καινοτομία να βελτιώσουμε την ανταγωνιστικότητα και την παραγωγικότητα των επιχειρήσεών μας και κατ' επέκταση της ίδιας της ελληνικής οικονομίας».

Με αυτά τα λόγια ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών Αθηνών - Πειραιώς και Περιχώρων (Ο.Ε.ΣΥ.Ν.Ε.), Ορέστης Ματσούκας, έδωσε το στίγμα για τα επόμενα χρόνια, παρουσιάζοντας το πλάνο του για τον ΕΣΥΝΕ, με επίκεντρο την ανάδειξη της νεανικής επιχειρηματικότητας σε καταλύτη στρατηγικής σημασίας για την ανάπτυξη και ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας.

Στη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης του πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου. Οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν με τη συγκρότηση σε σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου:

Πρόεδρος: Ορέστης Ματσούκας
Α΄ Αντιπρόεδρος: Αλφρέντο Σαλτιέλ
Β΄ Αντιπρόεδρος: Μιχάλης Κόκκινος
Γραμματέας: Θεμιστοκλής Καρινιωτάκης
Οικονομικός διαχειριστής: Νικόλαος Αναστασάκης
Ελεγκτική Επιτροπή: Νίκος Δημάκης, Γεωργία Δοξανάκη, Αγαμέμνων Σταυρόπουλος

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) ιδρύθηκε το 2001 για να συμβάλλει στη βελτίωση της οικονομικής και κοινωνικής παρουσίας της ελληνικής Νεανικής Eπιχειρηματικότητας και της Καινοτομίας στον Παγκόσμιο Οικονομικό Χάρτη.

Σκοπός του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) είναι η συνεχής ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και η ανάδειξη του πρωταγωνιστικού ρόλου της Νεανικής Επιχειρηματικότητας στην ελληνική οικονομία. Εκπροσωπεί το σύνολο των νέων επιχειρηματιών ανεξαρτήτως του κλάδου που δραστηριοποιούνται.

Επισκεφτείτε το esyne.gr για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με τις δράσεις και τις νέες πρωτοβουλίες του ΕΣΥΝΕ και συνεχή ενημέρωση για θέματα νεανικής επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.