ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δώρα για όλους (και κάθε πορτοφόλι)!

Δώρα για όλους (και κάθε πορτοφόλι)!

Ο Δεκέμβριος είναι ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου και τα Χριστούγεννα η κατεξοχήν εποχή που όλοι μας κάνουμε δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Η μαγεία και η λάμψη των γιορτών έρχεται μέσα από πράξεις αγάπης, με τις οποίες προσπαθούμε να χαρίσουμε χαμόγελα στους ανθρώπους μας! Σκεφτόμαστε πάντοτε τι θα τους άρεσε, τι θα τους έκανε να φωνάξουν από χαρά και πώς θα τους εντυπωσιάσουμε... Ποια είναι, λοιπόν, η κατάλληλη επιλογή;

Μήπως το αγόρι σου είναι γκατζετάκιας; Ο κολλητός σου είναι «κουλτουριάρης» που χάνεται στις σελίδες συναρπαστικών βιβλίων; Τι θα άρεσε στα ανιψάκια σου; Μην ξεχνάς ότι δεν επιλέγουμε δώρα σύμφωνα με το προσωπικό μας γούστο, αλλά σύμφωνα με τις προτιμήσεις των παραληπτών. Ε, εντάξει... και σύμφωνα με το budget μας!

Συγκεντρώσαμε τα καλύτερα δώρα, για κάθε πορτοφόλι από τα Public!

Δώρα μέχρι 20 ευρώ

Για τον «κολλημένο» με την μπάλα

Capture copy

Αν έχεις κάποιον φίλο που ασχολείται φανατικά με το ποδόσφαιρο, το βιβλίο Ταξίδι στ’ αστέρια (13,41€) είναι η καλύτερη επιλογή! Η ιστορία του Κυπέλλου Πρωταθλητριών-Champions League δίνεται μοναδικά μέσα από τον έμπειρο δημοσιογράφο Χρήστο Σωτηρακόπουλο που έχει καλύψει περισσότερα από 500 ματς της σημαντικότερης διασυλλογικής διοργάνωσης. Μεγάλες και άγνωστες στιγμές, παίκτες που ξεχώρισαν, κορυφαίες ομάδες, προσωπικές μαρτυρίες συγκεντρώνονται στις σελίδες του συναρπαστικού του βιβλίου γεμάτο με πλούσιο υλικό!

Το ιδανικό βιβλίο για μαμάδες που αγαπούν τις ρομαντικές ιστορίες

Capture2

Κάθε μαμά αγαπά ένα καλό βιβλίο, πόσο μάλλον όταν το έχει γράψει η γνωστή συγγραφέας Victoria Hislop. Στις σελίδες του μυθιστορήματος με τίτλο «Οι καρτ ποστάλ» (16.93€) θα ταξιδέψεις στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας μέσα από τη συναρπαστική ιστορία της Έλι που λαμβάνει μοναδικές καρτ ποστάλ από έναν άγνωστο παραλήπτη και την παρακινούν να ξεκινήσει ένα μεγάλο ταξίδι... Πρόκειται για μία πραγματική συγκινητική και απρόβλεπτη ιστορία για όσους αγαπούν την περιπέτεια και τη ζωή!

Για τον σύζυγό σου, που δεν σταματά να βλέπει Narcos

Capture3

Υπάρχει κάποιος στην οικογένεια που δεν χάνει τη σειρά Narcos; Σίγουρα η πολυτάραχη ζωή του Πάμπλο Εσκομπάρ αποτελεί έμπνευση για πολλές ταινίες και βιβλία, αλλά παρουσιάζουν μόνο κάποια από τα γεγονότα που αφορούν στη ζωή του. Ποιος ήταν στην πραγματικότητα; Ο γιος του μέσα από το βιβλίο «Πάμπλο Εσκομπάρ, ο πατέρας μου» (16,93€), είναι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για να περιγράψει την αλήθεια για τη ζωή της αμφιλεγόμενης αυτής προσωπικότητας... Είναι ένα δώρο που μας μεταφέρει στο παρελθόν του παραθέτοντας κάθε λεπτομέρεια και σίγουρα θα εκτιμηθεί από οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για την πολύπλοκη προσωπικότητά του.

Για όσους λατρεύουν τα επιτραπέζια

Capture4

Το Time is up (19,99€) είναι το ιδανικό παιχνίδι για να διασκεδάσεις με την παρέα σου τα κρύα βράδια του Χειμώνα. Θα βάλετε τη φαντασία σας να δουλέψει και θα γελάσετε μέχρι δακρύων προσπαθώντας να βοηθήσετε την ομάδα σας να μαντέψει τις περισσότερες προσωπικότητες, τίτλους ταινιών, κλπ. Πώς; Στον 1ο γύρο περιγράφοντας αναλυτικά το όνομα της κάρτας σας, στο 2ο γύρο περιγράφοντάς το με μια μόνο λέξη, και στον 3ο δείχνοντάς το με παντομίμα!

Για να μην πας με άδεια χέρια στις γιορτινές επισκέψεις...

Capture5

Σίγουρα στις γιορτές θα πας σε αρκετά οικογενειακά τραπέζια ... Ποιο είναι, όμως, το κατάλληλο δώρο για να μην εμφανιστείς με άδεια χέρια στις γιορτινές σου επισκέψεις; Ανακαλύψαμε το πιο όμορφο εβδομαδιαίο ημερολόγιο Legami (6,99€) που θα βοηθήσει κάθε οικογένεια να οργανώσει καλύτερα το πρόγραμμά της!

Δώρα μέχρι 60 ευρώ

Για μικρούς και... μεγάλους που αγαπούν το Star Wars

Capture6

Εδώ και χρόνια η σειρά επιστημονικής φαντασίας δεν σταματά να συναρπάζει αγόρια κάθε ηλικίας! Το eSTAR Themed Star Wars 7" (59,99 € ) έρχεται με θέμα εμπνευσμένο από την πιο συναρπαστική ταινία όλων των εποχών, με αντίστοιχη θήκη αλλά και πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια δράσης και περιπέτειας!

Για τους λιλιπούτιους φίλους σου!

Capture7

Ποιος είπε ότι οι μικρές πριγκίπισσες δεν αγαπούν την περιπέτεια; Το Scooter Razor Lady Buzz (59,99) είναι το πρωτότυπο πατίνι- μέλισσα που θα λατρέψει κάθε κοριτσάκι! Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την ασφάλειά της καθώς είναι χαμηλό και έχει τέσσερις ρόδες ενώ είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 18 μηνών και άνω.

Για τον κολλητό σου που αγαπά την τεχνολογία!

Capture8

Το μέλλον είναι εδώ! Αν έχεις κάποιον φίλο που αγαπά την τεχνολογία και είναι πάντα ένα βήμα μπροστά τότε το 3Doodler Start Essentials Pen Set - 3D Pen (56,99€) είναι το δώρο που θα τον κάνει να χαμογελάσει! Πρόκειται για ένα «μαγικό στυλό» το οποίο δημιουργεί τρισδιάστατα αντικείμενα μετατρέποντας το κενό σε... καμβά! Πώς ακριβώς; Στο εσωτερικό του, τοποθετείται ένα ειδικό πλαστικό νήμα ως αναλώσιμο, το οποίο υγροποιείται και βγαίνει από την μύτη του και την ίδια στιγμή ψύχεται και στερεοποιείται.

Exclusive - συλλεκτικά δώρα

Για τους λάτρεις της φωτογραφίας

Capture9

H Polaroid Instant Snap (98,99€) είναι η ιδανική μίξη της νοσταλγικής Polaroid και της μοντέρνας φωτογραφικής. Δώσε την ευκαιρία στους φίλους σου να εκτυπώσουν τις φωτογραφίες τους και να κρατήσουν τις πιο όμορφες αναμνήσεις ζωντανές για πάντα!

Για τους μουσικόφιλους

Capture10

Το πικάπ όσα χρόνια και αν περάσουν μας φέρνει στο μυαλό μία γλυκιά νοσταλγία... Είναι ένα αντικείμενο που ομορφαίνει κάθε γωνιά του σπιτιού τόσο με την κομψότητά του όσο και με τους ιδιαίτερους ήχους του... Κάθε συλλέκτης βινυλίων θα εκτιμήσει ιδιαίτερα το Πικάπ Pro-Ject PS 01 Wave by Parov Stellar (598, 99€) για την ιδιαίτερη κατασκευή του και τον μοντέρνο, μινιμαλιστικό σχεδιασμό του και την εμφάνισή του εμπνευσμένη από τον Parov Stellar! Το καλύτερο είναι ότι συνδέεται απευθείας με τον ενισχυτή!

Για τους μικρούς μπόμπιρες που αγαπούν την περιπέτεια!

Capture11

Το Scooter Razor Riprider 360 Caster Trike (129,99€) θα κάνει κάθε παιδάκι να τρέξει στην αγκαλιά σου γεμάτο χαρά! Δεν πρόκειται για ένα απλό scooter αλλά για ένα πολύ δυναμικό τρίκυκλο ποδηλατάκι! Είναι η καλύτερη έκπληξη για κάθε ζωηρό αγόρι που αγαπά το παιχνίδι στη φύση!

Ρίξε μία ματιά στη σελίδα των Public για να βρεις το κατάλληλο δώρο για κάθε φίλο και συγγενή! Θα ανακαλύψεις τεράστια ποικιλία και μεγάλη γκάμα τιμών!