ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στο Chefi πάθαμε… έρωτα με την πρώτη μπουκιά!

Στο Chefi πάθαμε… έρωτα με την πρώτη μπουκιά!

Τι γίνεται όταν κάποιος καταφέρνει να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του; Σίγουρα, τα εμπόδια είναι πολλά, το πάθος όμως όσων δημιουργούν είναι αρκετό για να πραγματοποιήσουν τις ιδέες τους αλλά και για να μας κάνουν να τις αγαπήσουμε και να τις αγκαλιάσουμε.

Αρκεί να επισκεφτείς το boutique εστιατόριο Chefi, στην οδό Περικλέους 31 στο Χαλάνδρι, για να το καταλάβεις… Η ιστορία της Έφης, της «μαμάς» του εναλλακτικού αυτού πολυχώρου, περιλαμβάνει ταξίδια σε ολόκληρο τον κόσμο, καριέρα σε μεγάλες πολυεθνικές και πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες ιστορίες τις οποίες στριμώχνει σε λίγες προτάσεις καθώς πάντα καταλήγει να μιλά ασταμάτητα για το πάθος της, το μαγαζί της και σε παρασύρει και εσένα στον γεμάτο… ενθουσιασμό κόσμο της!

«Τελείωσα τη σχολή μαγειρικής και στη συνέχεια πήγα σε ένα εστιατόριο στη Γλυφάδα για πρακτική. Εκεί ο Αλέξανδρος Κοσσυβάκης ήταν executive chef. Άντεξα τέσσερις μέρες! Μου ήρθε τότε η ιδέα του personal chef. Αντί δηλαδή να κάνεις catering παίρνεις επαγγελματία σεφ και σου μαγειρεύει στο σπίτι! Πρότεινα στον Αλέξανδρο να το δοκιμάσουμε...».

Λίγα χρόνια μετά, αφού πραγματοποίησαν την ιδέα της με μεγάλη επιτυχία, η Έφη αποφάσισε να ανοίξει το δικό της μαγαζί «Ήμουν η Έφη που έγινε σεφ! Έτσι, μου ήρθε η ιδέα για το όνομα Chefi» λέει και γελάμε. Πέντε λεπτά μαζί της αρκούν για να καταλάβεις γιατί το μαγαζί της κάνει τη διαφορά…

Από την πρώτη στιγμή που θα μπεις στον χώρο, θα νιώσεις ο εαυτός σου, θα χαλαρώσεις και θα εκφραστείς ελεύθερα. Η ατμόσφαιρα σε ηρεμεί αυτόματα και σε βάζει σε ένα αισιόδοξο «mood». Η μουσική, τα χρώματα και η διαρρύθμιση του χώρου σε κάνουν να ξεχάσεις για λίγο ό,τι σε απασχολεί και σε μυούν σε έναν «ζεν» κόσμο, γεμάτο απολαύσεις.

Ένα διαφορετικό γκουρμέ εστιατόριο

Παρέες κάθε ηλικίας συζητούν και γελούν, απολαμβάνοντας τα πιάτα τους. Οι σερβιτόροι περνούν ανάμεσά τους, φορώντας μπλουζάκια με ζωγραφιστά παπιγιόν που σε κάνουν να αναρωτιέσαι τι «παίζει» σε αυτό το γκουρμέ εστιατόριο και όλοι είναι τόσο ξέγνοιαστοι. Όταν τα πιάτα φτάσουν θα καταλάβεις… Θα διαπιστώσεις επίσης, ότι αυτό που λένε ότι το φαγητό μας σχετίζεται με την ψυχική μας ευεξία είναι αλήθεια! Θα το δεις στα χαμόγελα των επισκεπτών και θα το νιώσεις «με την πρώτη μπουκιά»…

Γαστρονομικές αναζητήσεις, πιάτα από όλο τον κόσμο, κλασικές αλλά και ανατρεπτικές προτάσεις με κοσμοπολίτικη και παιχνιδιάρικη διάθεση κρύβονται στο προσεγμένο μενού. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο τέλος, οι τρούφες σοκολάτας, το κέρασμα του μαγαζιού, είναι ο ιδανικός τρόπος για να ολοκληρώσεις το γευστικό σου ταξίδι στο Chefi!

Make chocolate… not war λοιπόν, όπως θα δεις να αναγράφεται στις μπλούζες των σερβιτόρων, οι οποίοι μπορεί να έχουν πλάκα αλλά είναι οι σοβαροί επαγγελματίες που σου σερβίρουν το καλύτερο φαγητό του κόσμου (χωρίς πλάκα)!

Chefi The Restaurant
31 Perikleous str., 152 32, Halandri
T: 210 681 5774
E: therestaurant@chefi.gr

VISIT OUR NEW WEB SITE: www.chefi.gr