ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H Heineken σε συμβουλεύει: Αυτό το Πάσχα όταν οδηγείς, μην πίνεις

H Heineken σε συμβουλεύει: Αυτό το Πάσχα όταν οδηγείς, μην πίνεις

Η Heineken® με την παγκόσμια καμπάνια της για την υπεύθυνη κατανάλωση «Όταν Οδηγείς, Μην Πίνεις» (“When You Drive, Never Drink”), με πρωταγωνιστή το μύθο της Formula 1®, Sir Jackie Stewart, μας προτρέπει φέτος το Πάσχα να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις μας και να επιλέξουμε να μην οδηγήσουμε όταν έχουμε καταναλώσει αλκοόλ.

heineken 2

Η καμπάνια της HEINEKEN, «Όταν Οδηγείς, Μην Πίνεις», βασίζεται στη μεγάλη χορηγία της HEINEKEN στη Formula 1® και με πρεσβευτή τον Sir Jackie Stewart, επικοινωνεί δημιουργικά ένα ηχηρό μήνυμα κατά της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ. Το όνομα του Sir Jackie Stewart είναι συνώνυμο με τη Formula 1® αλλά και την οδική ασφάλεια.

Το διαφημιστικό σποτ παρουσιάζει τον Sir Jackie Stewart στην πίστα, καταδεικνύοντας τα επιτεύγματά του, και πώς η επιτυχία οφείλεται εν μέρει και στην επιλογή του να μην πίνει αν οδηγεί. Παροτρύνει τους καταναλωτές να ακολουθήσουν το καλύτερο παράδειγμα, αυτό δηλαδή του πρεσβευτή του «Όταν Οδηγείς, Μην Πίνεις»!

https://www.youtube.com/watch?v=tV6gygNPetU

Σχετικά με την χορηγία της HEINEKEN στη Formula 1

Από τη σεζόν 2017 κι εφεξής, η Heineken® θα αποτελεί Χορηγό Ονόματος της F1® για τρία Grand Prix. Επίσης, θα διαθέτει σημαντική παρουσία σε πολλές επιπλέον εκδηλώσεις της F1®, οι οποίες θα επιλεγούν από κοινού από τη Heineken® και τη Formula One Management. Ταυτόχρονα, η Heineken® θα είναι ο Αποκλειστικός Συνεργάτης της Formula 1® στον τομέα της μπύρας, ενώ θα έχει σημαντική παρουσία στους εορτασμούς και τις διάφορες άλλες δραστηριότητες των Grand Prix, καθώς και δικαιώματα πρόσβασης στην πλειοψηφία των εκδηλώσεων της F1®, που θα αποτελούν μέρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Formula 1. Θα πρέπει να σημειωθεί πως η Heineken® δεν θα εμφανίζεται σε μονοθέσια της F1®.

#MoreThanARace #HeinekenF1

Σχετικές ειδήσεις