ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Grouper: Η πρώτη εφαρμογή για το ψάρεμα επιφανείας και το υποβρύχιο ψάρεμα

Grouper: Η πρώτη εφαρμογή για το ψάρεμα επιφανείας και το υποβρύχιο ψάρεμα

Καλώς ήρθατε στο Grouper, την πρώτη εφαρμογή για το ψάρεμα επιφανείας και το υποβρύχιο ψάρεμα για κινητά android και ios.

Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν περίπου 400.000.000 ψαράδες/ψαροκυνηγοί.

Η εφαρμογή Grouper θα φέρει πιο κοντά όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν ένα κοινό χόμπι και θα τους βοηθήσει να βελτιωθούν αλλά και να συνδεθούν με αφορμή αυτό που αγαπάνε.

Τι κάνει το Grouper λοιπόν...

Με το Grouper ο χρήστης μπορεί να καταγράψει και να αποθηκεύσει τις ψαριές του έτσι ώστε να κρατάει τα στίγματα του, τις συνθήκες που επικρατούσαν τη μέρα της ψαριάς, τι είδους ψάρια έβγαλε και πολλά ακόμα στοιχεία που θα του φανούν χρήσιμα την επόμενη φορά που θα πάει για ψάρεμα.

Επίσης μπορεί να ενημερώνεται μέσα από την εφαρμογή για τον καιρό και τη φάση που βρίσκεται το φεγγάρι.

Το επόμενο σκέλος είναι ένας "τοίχος" στον οποίο ο χρήστης θα μπορεί να ανεβάζει τις φωτογραφίες που θέλει και σε επόμενη φάση της εφαρμογής θα μπορεί να σχολιάσει φωτογραφίες άλλων ή να δεχτεί σχόλια από φίλους στις δικές του φωτογραφίες.

Ήδη η εφαρμογή χρησιμοποιείται σε αρκετές χώρες, όπως η Ελλάδα, η Κύπρος, η Γαλλία, η Τουρκία, η Ιταλία, η Σουηδία, το Λίβανο, η Νιγηρία, η Βραζιλία, η Αμερική, οι Φιλιππίνες και πολλές άλλες.