ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Με Επενδύσεις σε προσωπικό και R&D, μπορούμε να αναπτυχθούμε

Με Επενδύσεις σε προσωπικό και R&D, μπορούμε να αναπτυχθούμε

Η AGT είναι εταιρεία που εξειδικεύεται στους τομείς: Engineering Projects,Facility Management, Security & Protection Systems, Energy & Environmental, Special Process Projects και Studies & Design.

Πιστή στο αναπτυξιακό σχέδιο που εγκρίθηκε το 2016, έχει ήδη κάνει πράξη την επέκτασή της σε Κύπρο, Γαλλία, Τουρκία αναλαμβάνοντας ιδιαίτερα projects που εκτός από σημαντική αύξηση πωλήσεων, προσέθεσαν και εμπειρία έργων υψηλών προδιαγραφών.

Η AGT είναι από τις λίγες εταιρείες, του Τεχνικού κλάδου, που έχει θετικό πρόσημο στα αποτελέσματά της ακόμη και μετά το 2007.
Η φιλοσοφία της για μετρήσιμα αποτελέσματα (KPI’s) για τους πελάτες, τόσο σε επίπεδο εξοικονόμησης πόρων, όσο και σε αυτό της ποιότητας των υπηρεσιών που απολαμβάνουν, έχει βραβευθεί με Facility Management Awards, ενώ παραμένει εταιρία με πιστότητα πελατών (Loyalty) 80%.

Τα αποτελέσματα του S1 (1ο 6μηνο 2017) είναι τουλάχιστον εντυπωσιακά.

• Κύκλος εργασιών ομίλου: αύξηση 120%. Η πρόβλεψη για το 2017 είναι πως ο τζίρος του ομίλου θα ξεπεράσει κατά πολύ τα έως τώρα δεδομένα.
• Αύξηση προσωπικού: 40%. Απασχολούνται περισσότερα από 100 άτομα.
• Διεύρυνση πελατολογίου: Το ποσοστό που αναλογεί στον τζίρο από νεοεισερχόμενους πελάτες είναι 35%.

Οι υπηρεσίες Operations Services και Facility Management αντιστοιχούν σε ποσοστό 45%, του συνολικού κύκλου εργασιών.
Ανάπτυξη σε νέες αγορές Κύπρος (ίδρυση εταιρείας στην Κύπρο), Τουρκία Γαλλία και ήδη προετοιμάζεται δραστηριοποίησή στην Ιταλία. Μεγάλο construction project διεκδικείται και στην Ισπανία για το 1ο 6μηνο του 2018, ενώ στους στόχους για το 2ο 6μηνο του 2018 είναι η δραστηριοποίησή στις αγορές Βουλγαρίας και Ρουμανίας με άξονα τις υπηρεσίες Facility Management .

Το Facility Management (FM) είναι ένα Ολοκληρωμένο Σύστημα Υπηρεσιών που συνδυάζει διαφορετικού είδους υπηρεσίες. Τέτοιες είναι η Τεχνική Συντήρηση, οι Μελέτες Διαρρύθμισης, τα Help Desks, η Διαλογή Συσκευασιών, οι Ειδικοί Καθαρισμοί, η Φύλαξη, η Εστίαση κ.ά. Αποτελεί δε, χρήσιμο εργαλείο για τις επιχειρήσεις έτσι ώστε να μπορούν απερίσπαστες να επικεντρωθούν στο core business τους.

Η AGT είναι από τις πρώτες επιχειρήσεις που δραστηριοποιήθηκαν στο FM, αρχικά στον τομέα της Τεχνικής Συντήρησης και στην συνέχεια στο σύνολο των υπηρεσιών.

Στα πλαίσια της ραγδαίας ανάπτυξής της, εγκαινίασε τα νέα γραφεία της στην Θεσσαλονίκη, εφαρμόζοντας στον σχεδιασμό τους, τα αποτελέσματα της συστηματικής έρευνας και μελέτης του νέου τμήματος, Studies & Design, που σκοπό έχει την καλλιέργεια της συνεργασίας και της ομαδικότητας, με ταυτόχρονη διατήρηση της ιδιωτικότητας.
Με βάση την μεγάλη πείρα της AGT , στο Operation Management και το Human Operational Behavior, το 1ο concept Work Place, στόχο έχει την ουσιαστικότερη παραγωγικότητα και σαφώς την αποτελεσματικότητα στην εργασία.

www.agtgroup.gr
210 6008844, 210 600886
info-agt@agtgroup.gr