Κακός χαμός στη Βουλή: «Σκάσε ρε τσόκαρο!» - «Κάτσε κάτω ρε γελοίε!»

Προϋπολογισμός | Ειδήσεις: Άγρια αντιπαράθεση με αγοραίες…

Κυβερνητικές πηγές: Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας

Ικανοποίηση εκφράζουν την Τετάρτη (12/12/2018) κυβερνητικές πηγές…

Άγρια κόντρα - Μαξίμου: «Θρασύδειλος ο Μητσοτάκης» - ΝΔ: «Ο πανικός σας προκαλεί θυμηδία»

Νέα σφοδρή επίθεση εναντίον της Νέας Δημοκρατίας…

Κοινωνικό μέρισμα 2018 - Ανατροπή στις ημερομηνίες πληρωμών: Πότε θα πιστωθούν τα χρήματα

Κοινωνικό μέρισμα: Λίγο νωρίτερα η πρώτη πληρωμή…

Εντόπισαν τον κρατούμενο που βιντεοσκόπησε τον ξυλοδαρμό του 19χρονου - 12 οι κατηγορούμενοι

Στην Εισαγγελία υπεβλήθη η δικογραφία που σχηματίστηκε…

Το Φυσικό Αέριο δίνει ενέργεια στην έκθεση «160 χρόνια Made In Greece»

Το Φυσικό Αέριο δίνει ενέργεια στην έκθεση «160 χρόνια Made In Greece»
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το Φυσικό Αέριο, με αφορμή τη συμπλήρωση 160 χρόνων από την ίδρυση του πρώτου εργοστασίου φωταερίου της Αθήνας, στηρίζει ως Μέγας Χορηγός το συναρπαστικό ταξίδι των επισκεπτών της έκθεσης 160 Χρόνια Made in Greece και μας συστήνει την ιστορία της ελληνικής βιομηχανίας.

 

Αποτελώντας τον ιστορικότερο ενεργειακό πάροχο της χώρας, το Φυσικό Αέριο επιστρέφει από τις 18 Ιανουαρίου ως τις 25 Μαρτίου στον φυσικό του χώρο, την Τεχνόπολη, και καλεί μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν τις συναρπαστικές πτυχές της πορείας επιμέρους κλάδων της βιομηχανίας στην Ελλάδα.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της χορηγίας της έκθεσης 160 Χρόνια Made in Greece, το Φυσικό Αέριο σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΑΚΤΟ γίνεται πηγή έμπνευσης νέων καλλιτεχνών, που μέσα από τα έργα τους «φωτίζουν» τη διαδρομή του και αποτυπώνουν το ταξίδι του από το φωταέριο στο φυσικό αέριο και την ηλεκτρική ενέργεια. Τα έργα αφήνουν το δικό τους αποτύπωμα στον εμβληματικό χώρο από όπου ξεκίνησαν όλα, το εργοστάσιο φωταερίου της Αθήνας.

Στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για την παρουσίαση της έκθεσης, η Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων της Φυσικό Αέριο, κα. Ελένη Ράπτη, τόνισε: «Για όλους εμάς στο Φυσικό Αέριο η έκθεση αυτή, που συνιστά μια πλήρη αναδρομή στην ελληνική βιομηχανική καινοτομία και πρωτοπορία των τελευταίων 160 χρόνων, είναι μια καλή αφορμή για να μας υπενθυμίσει πού ήμασταν, πού έχουμε πάει και πού θέλουμε να πάμε. Το Φυσικό Αέριο είναι η φυσική και ιστορική συνέχεια του παρελθόντος, του παρόχου ενέργειας που με το φωταέριο έφερε για πρώτη φορά το φως στην πόλη της Αθήνας. Σήμερα, είμαστε εδώ και με εφόδια την αδιαμφισβήτητη εμπειρία και τεχνογνωσία μας στην παροχή φυσικού αερίου, δείχνουμε το αύριο της ενέργειας, κάνοντας πλέον δυναμική είσοδο και στην αγορά του ηλεκτρικού ρεύματος και επεκτείνοντας τη δραστηριότητά μας σε όλη την Ελλάδα».

PHOTO GALLERY