ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η δυναμική πορεία της WATT+VOLT στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας

Η δυναμική πορεία της WATT+VOLT στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας

Η ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία εγκαινιάζει το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα

Με το μήνυμα «Φαντάσου περισσότερα», η WATT+VOLT μας καλεί να γνωρίσουμε τις απεριόριστες δυνατότητες του ηλεκτρικού ρεύματος και του φυσικού αερίου. Η εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ενέργειας που ιδρύθηκε το 2011, την περίοδο της οικονομικής κρίσης, έχει καταφέρει να φτάσει του 50.000 πελάτες, έχοντας σταθερή πορεία και σχεδιάζοντας τα επόμενά της βήματα και την επέκτασή της στην αγορά φυσικού αερίου. Στο πλαίσιο αυτό, επεκτείνει διαρκώς τις δραστηριότητές της σε πολλαπλούς τομείς επιχειρηματικής ανάπτυξης, με θυγατρικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.

Αναστάσιος Παπαναγιώτου Πρόεδρος Διευθύνων Σύμβουλος WATTVOLT


Αναστάσιος Παπαπαναγιώτου, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος WATT+VOLT

Περισσότερα για την ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία μάθαμε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 31 Ιανουαρίου στο Tin Pan Alley, από τον Ιδρυτή, Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλό της, Αναστάσιο Παπαπαναγιώτου. Αφού παρουσίασε την WATT+VOLT, αναφέρθηκε στις καινοτομίες που αναπτύσσει, τις λύσεις ενεργειακής και λειτουργικής απόδοσης, καθώς και στις ψηφιακές εφαρμογές, όπως το smartwatt και το Smart Everything.

Με την πρώτη, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα από το smartphone τους να μετατρέψουν ένα καθημερινό σπίτι σε «έξυπνο», ελέγχοντας κεντρικά όλες τις οικιακές συσκευές και ρυθμίζοντας, για παράδειγμα, τον φωτισμό ή τον κλιματισμό. Η δεύτερη, προσφέρει IoT ( Internet of Things) λύσεις για τις ανάγκες μίας επιχείρησης έως και μιας ολόκληρης πόλης. Μεταξύ άλλων, καλύπτει ανάγκες έξυπνης διαχείρισης ηλεκτρισμού, φυσικού αερίου, νερού, φωτισμού – οδοφωτισμού, parking, αγροτικής καλλιέργειας.

Ο Εμπορικός Διευθυντής, Γιώργος Ηλούσης, αναφέρθηκε αναλυτικά στα νούμερα παρουσιάζοντας την ανοδική πορεία της εταιρείας, και αναφέροντας πως στόχος είναι ο διπλασιασμός των πελατών της έως το τέλος του 2018. Πιο συγκεκριμένα, η WATT+VOLT επιδιώκει να φτάσει τους 100.000 πελάτες και να αυξήσει τα καταστήματά της στα τριάντα.

Το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα

WATTVOLT Καταστημα Αμαρουσίου 6


Αυτό όπως φαίνεται επιτυγχάνεται με ένα ακόμη κατάστημα, το οποίο έρχεται να προστεθεί στο δίκτυο των δέκα καταστημάτων που διαθέτει σε ολόκληρη την Ελλάδα. Πρόκειται για το πρώτο κατάστημα της εταιρείας στην Αθήνα, το οποίο βρίσκεται στο Μαρούσι, και παρέχει μία ολοκληρωμένη εμπειρία υπηρεσιών ενέργειας.

Το νέο κατάστημα WATT+VOLT ανοίγει τις πόρτες του στο ευρύ καταναλωτικό κοινό με στόχο να προσφέρει φιλική εξυπηρέτηση και άμεση ενημέρωση σχετικά με την εξοικονόμηση που μπορεί να πετύχει κάθε ενδιαφερόμενος στο λογαριασμό του.

Πέρα από την εξασφάλιση ανταγωνιστικών τιμών ρεύματος έως -25%, στο κατάστημα WATT+VOLT οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν καινοτόμες υπηρεσίες. Μεταξύ αυτών, και η πρωτοποριακή βραβευμένη πλατφόρμα WATT+VOLT Energy Analytics της υπηρεσίας Smart Energy που επιτρέπει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς να εντοπίζουν τη σπατάλη ενέργειας και να εξοικονομούν πόρους, μειώνοντας το ενεργειακό τους αποτύπωμα.

159

Με μία επίσκεψη, θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε από εξειδικευμένους συμβούλους για τις ολοκληρωμένες λύσεις της εταιρείας για ιδιώτες και επαγγελματίες για μια πιο αποδοτική, άνετη και ασφαλή καθημερινότητα.