Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ απέσπασε το ξεχωριστό βραβείο «Crystal Taste Award»

Newsroom Newsroom

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ απέσπασε το ξεχωριστό βραβείο «Crystal Taste Award»

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ της Coca-Cola Τρία Έψιλον βρέθηκε και φέτος στην κορυφή των iTQi Superior Taste Awards, που διοργανώνει το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi), κατακτώντας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το «Βραβείο Ανώτερης Γεύσης».

Μάλιστα φέτος, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, εκτός από την ύψιστη διάκριση των 3 χρυσών αστεριών, κατέκτησε και το ξεχωριστό βραβείο «Crystal Taste Award», το οποίο απονέμεται στα προϊόντα εκείνα που λαμβάνουν για 3 συνεχόμενα χρόνια τη διάκριση των 3 χρυσών αστεριών από τη Διοργάνωση. Με συνολική βαθμολογία πάνω από 90%, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ αποτελεί το μοναδικό ελληνικό brand νερού που απέσπασε φέτος τη συγκεκριμένη διάκριση.

Τα iTQi Superior Taste Awards επιβραβεύουν κάθε χρονιά κορυφαία προϊόντα σε όλο τον κόσμο, με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, αναδεικνύοντας την ανώτερη ποιότητα και γεύση τους. Φέτος, η εξέχουσα επιτροπή του διαγωνισμού, η οποία απαρτίζεται από διακεκριμένους με αστέρια Michelin σεφ και γευσιγνώστες, έφερε για ακόμη μία χρονιά το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ στην κορυφή της κατηγορίας του, απονέμοντάς του την ανώτατη διάκριση των 3 χρυσών αστεριών, για τρίτη συνεχή χρονιά, καθώς και το «Crystal Award».

Το iTQi, ο κορυφαίος ανεξάρτητος οργανισμός για την προώθηση και αναγνώριση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο, ξεχώρισε το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, ανάμεσα σε συμμετοχές από χώρες όλου του κόσμου, με προϊόντα διεθνούς φήμης. Μέσα από μια αναλυτική διαδικασία αξιολόγησης, με αυστηρούς κανόνες οργανοληπτικής ανάλυσης και κριτήρια όπως η γεύση, όψη, οσμή, επίγευση και υφή, το iTQi ξεχωρίζει τα προϊόντα υψηλής ποιότητας, παραδίδοντας στους συμμετέχοντες τα αναλυτικά αποτελέσματα της αξιολόγησης και της γευσιγνωσίας που πραγματοποιείται.

Εδώ και 29 χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ παράγεται στο Αίγιο από την Coca-Cola Τρία Έψιλον κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων και διασφάλισης ποιότητας. H ξεχωριστή διεθνής διάκριση, «Crystal Taste Award», που έλαβε φέτος, αλλά και οι διακρίσεις με το «Βραβείο Ανώτερης Γεύσης» εδώ και τρία χρόνια, αναδεικνύουν την εξαιρετική του ποιότητα και γεύση και το τοποθετούν ανάμεσα σε κορυφαία προϊόντα, παγκοσμίου φήμης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved