Μήνυμα Μητσοτάκη σε Ράμα: Δεν θα βάλω νερό στο κρασί μου

Καλώντας τους Έλληνες του εξωτερικού να πάρουν…

Απίστευτο περιστατικό στη Μυτιλήνη: 19χρονη μετέφερε στη βαλίτσα της... 21χρονο

Στο πλοίο της γραμμής με προορισμό το…

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Το Μαξίμου βρίσκεται σε πανικό»

Απάντηση στο πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών,…

Θρήνος στα Καμένα Βούρλα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Απόστολος Τσιτσιπάς

Σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Μεταμόρφωση.

Φθιώτιδα: Τρόμος με το φάντασμα του Μπρόκεν στο Μαυρίλο - Οι εικόνες που «τρέλαναν» τους κατοίκους

Μια φιγούρα, που η θέα της καθηλώνει…

Εκπαιδευτική επίσκεψη στη γραμμή εμφιάλωσης του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΙΟΛΗ

Εκπαιδευτική επίσκεψη στη γραμμή εμφιάλωσης του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΙΟΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στήριξη της τοπικής κοινωνίας και διεύρυνση γνώσεων για μικρούς και μεγάλους

Το αγνό φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ με μεγάλη χαρά υποδέχθηκε την Παρασκευή 1η Ιουνίου τους μαθητές της Δ’ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γοργοποτάμου, για ξενάγηση στην υπερσύγχρονη γραμμή εμφιάλωσής του. Κατά την εκπαιδευτική επίσκεψη οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και την πρωταθλήτρια κολύμβησης Κρίστελ Βουρνά, η οποία τους μίλησε για την αξία του νερού στον ανθρώπινο οργανισμό.

Οι μικροί μαθητές με ιδιαίτερο ενθουσιασμό παρακολούθησαν τον «κύκλο του νερού», μια όμορφη ιστορία για τη συνεχή κυκλική διαδικασία του νερού της Γης, αλλά και για την διαδρομή που ακολουθεί μέσα από τα βουνά της Κεντρικής Ελλάδας. Μια διαδρομή η οποία διαρκεί μέχρι και 20 χρόνια, φτάνοντας έτσι να αναβλύζει από τους πρόποδες της Οίτης, έχοντας όλα εκείνα τα στοιχεία που το κάνουν μοναδικό. Στη συνέχεια η Κρίστελ Βουρνά, με την ιδιότητα της διατροφολόγου, τους μίλησε για την αξία του νερού και τα οφέλη που προσδίδει στον ανθρώπινο οργανισμό ενώ, μετά την ξενάγηση, ακολούθησε ένα ομαδικό παιχνίδι γνώσεων όπου μαθητές και δάσκαλοι είχαν την ευκαιρία με έναν διασκεδαστικό τρόπο να εξοικειωθούν με το πολύτιμο αυτό αγαθό.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΙΟΛΗ με την διοργάνωση και διεξαγωγή εκπαιδευτικών επισκέψεων στις εγκαταστάσεις του για τοπικά σχολεία και κοντινά Ανώτατα Τεχνολογικά Ιδρύματα, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα την ανάπτυξη δεσμών τόσο με τη νέα γενιά όσο και με την τοπική κοινωνία.

PHOTO GALLERY