ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μάθετε πώς θα διευκολυνθείτε με τη νέα κατηγορία βίντεο της ΕΥΔΑΠ

Μάθετε πώς θα διευκολυνθείτε με τη νέα κατηγορία βίντεο της ΕΥΔΑΠ

Στην ψηφιακή εποχή, χρονοβόρες διαδικασίες που παλαιότερα μας ταλαιπωρούσαν δεν βρίσκουν πια έδαφος στην τεχνολογικά εξελιγμένη καταναλωτική αγορά.

Έτσι, τα πάντα γίνονται ολοένα ευκολότερα, γρηγορότερα και οικονομικότερα. Γιατί ως γνωστόν ο χρόνος είναι χρήμα. Πλέον, μπορούμε ηλεκτρονικά να πραγματοποιούμε το πιο απλό από το να πληρώνουμε τους λογαριασμούς μας ανά πάσα στιγμή, από όπου και αν βρισκόμαστε, μέχρι να προχωράμε σε διακανονισμούς με ένα μόνο κλικ.

Οι ψηφιακές υπηρεσίες που προσφέρονται από μεγάλες εταιρείες που φροντίζουν να εκσυγχρονίζονται διαρκώς, όπως για παράδειγμα η ΕΥΔΑΠ, μας διευκολύνουν σημαντικά δίνοντάς μας τη δυνατότητα να τακτοποιούμε τις υποχρεώσεις μας άμεσα, εύκολα και σε ένα ψηφιακό περιβάλλον υψηλής ασφάλειας.

Μετά το ψηφιακό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών, η ΕΥΔΑΠ προχωράει ένα βήμα παρακάτω. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Ότι προσφέρει μία νέα ευκολία μέσα από τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της, με πληροφορίες για απλά, καθημερινά θέματα, τα οποία μπορεί να μην γνωρίζουμε, απαντώντας έτσι σε απορίες που αφορούν στο υδρευόμενο ακίνητό μας.

Το «Μάθετε πως...» είναι η νέα κατηγορία βίντεο της ΕΥΔΑΠ, μέσα από την οποία δίνονται απλά και κατανοητά και σε μόλις 2 λεπτά, διευκρινιστικά στοιχεία, χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές.

Εσείς, έχετε αναρωτηθεί ποτέ σε ποιο καπάκι βρίσκεται ο υδρομετρητής σας, γνωστό και ως ρολόι;
Σε αυτό το πρώτο βίντεο θα καθοδηγηθείτε αναλυτικά, βήμα προς βήμα, στο φρεάτιο στο οποίο είναι τοποθετημένος ο υδρομετρητής του σπιτιού σας.

Αφού μάθαμε, λοιπόν, που βρίσκεται ο υδρομετρητής μας, τώρα θα μάθουμε και πως μπορούμε να διαβάσουμε μόνοι μας τις ενδείξεις του. Πως; Στο δεύτερο σύντομο βίντεο της κατηγορίας. Γιατί; Γιατί, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τον έλεγχο της κατανάλωσής μας, προκειμένου να προλαμβάνουμε πιθανές διαρροές, που ευθύνονται για τους αυξημένους λογαριασμούς μας. Έτσι, μπορούμε να αποκτήσουμε τον πλήρη έλεγχο των λογαριασμών μας και των οικονομικών μας.

Τα δύο νέα βίντεο της κατηγορίας βρίσκονται ήδη online και μπορείτε να τα δείτε στο επίσημο κανάλι της ΕΥΔΑΠ στο Youtube αλλά και στις επίσημες σελίδες της ΕΥΔΑΠ στο Facebook , στο Instagram και στο Twitter.

Μείνετε συντονισμένοι και ακολουθήστε τα social media της ΕΥΔΑΠ (Youtube, Facebook, Instagram,) Twitter και Linkedin) για να μάθετε περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες στα βίντεο που θα ακολουθήσουν.