ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Ascen.Tec»: 10 – 12 Μαϊου το μεγάλο γεγονός στην ελληνική αγορά

«Ascen.Tec»: 10 – 12 Μαϊου το μεγάλο γεγονός στην ελληνική αγορά

Έρχεται τον Μάιο η νέα, εντυπωσιακή, έκθεση τεχνολογίας για τους οικιακούς και επαγγελματικούς ανελκυστήρες

Με νέα αισθητική και υψηλά στάνταρ ποιότητας προετοιμάζεται άλλη μια σημαντική πρωτοβουλία της εταιρείας «Τεχνοεκδοτική / Τ-Press». Πρόκειται για τη διεθνή έκθεση τεχνολογιών ανελκυστήρων «Ascen.tec» που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο MEC από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2019.

Η διοργάνωση προετοιμάζεται με στόχο να αναδείξει τα σύγχρονα εκθέματα που διατίθενται στην ελληνική αγορά, καθώς και τις καινοτομίες αιχμής οι οποίες αλλάζουν όσα γνωρίζαμε ως σήμερα για τη χρήση των ανελκυστήρων και των συστημάτων ανύψωσης.

Στόχος είναι η δημιουργία ενός νέου σημείου αναφοράς του συγκεκριμένου κλάδου όπου θα προβάλλει το έργο, την έρευνα και τις επιχειρηματικές προσπάθειές του, σε μια διεθνή έκθεση με σύγχρονη αισθητική, υψηλά στάνταρ ποιότητας και κυρίως τεχνογνωσία τριών δεκαετιών.

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2019, οι επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να δουν εκθέματα σε καμπίνες, συστήματα ανέλκυσης, αυτοματισμούς, ηλεκτρολογικό υλικό, λογισμικά και εργαλεία νέας γενιάς.

Παράλληλα, θα παρουσιαστούν αρχιτεκτονικές και διακοσμητικές προτάσεις για συστήματα ανέλκυσης και ανύψωσης σε οικιακούς, αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Επίσης, για πρώτη φορά θα παρουσιαστούν και λύσεις εξυπηρέτησης για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ).

Η διεθνής έκθεση «Ascen.tec» υποστηρίζεται από τους σημαντικότερους επιχειρηματικούς,επαγγελματικούς και επιστημονικούς φορείς του χώρου, όπως και όλες οι εκθέσεις που διοργανώνονται από την «Τεχνοεκδοτική / T-Press».

Ταυτοχρόνως με την έκθεση, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο «Ascen.tec Forum» με ενδιαφέροντα θέματα τεχνολογικού, ενημερωτικού και κλαδικού χαρακτήρα.
Στον ανανεωμένο χώρο του MEC, η βιομηχανία των ανελκυστήρων, οι τεχνικές εταιρείες, οι κατασκευαστές και όλοι όσοι δραστηριοποιούνται σ’ αυτόν τον οικονομικό κύκλο υπόσχονται μια νέα εκθεσιακή εμπειρία στην «Ascen.Tec».

Σχετικές ειδήσεις