ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

AVRA WAVE: Το μοναδικό «Κύμα συμπαράστασης για όλους τους δρομείς

AVRA WAVE:  Το μοναδικό «Κύμα συμπαράστασης για όλους τους  δρομείς

Ακολουθούν τον κάθε βηματισμό τους και μοιράζονται την αγωνία τους για τον τερματισμό ανάμεσα στο πλήθος. Ακόμα και όταν δεν μπορούν να είναι σε απόσταση αναπνοής, βρίσκουν πάντα τον τρόπο να τους εμψυχώσουν με ένα βλέμμα, μια φωνή ή ένα μήνυμα και κάνουν τα χιλιόμετρα να «κυλούν» γρηγορότερα. Ο λόγος για τους γονείς, τους συγγενείς, του φίλους, αλλά και όλους εκείνους τους υποστηρικτές των δρομέων, οι οποίοι συνοδεύουν τους αθλητές τους καθόλη τη διάρκεια μιας δύσκολης διαδρομής, όπου οι ανάσες λιγοστεύουν και οι δυνάμεις μοιάζουν να χάνονται.

Όλους αυτούς τους ανθρώπους, που δημιουργούν το δικό τους κύμα συμπαράστασης στους αγώνες αντοχής, έρχεται να αγκαλιάσει το «AVRA WAVE». Πρόκειται για τη νέα, ανανεωμένη δρομική ταυτότητα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, η οποία φέρνει κοντά στους αθλητές τους δικούς τους ανθρώπους.

Αναγνωρίζοντας τον καταλυτικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην ψυχολογία ενός δρομέα η παρουσία των αγαπημένων προσώπων, η εταιρεία αυτού του -ζωτικής- σημασίας φυσικού αγαθού γίνεται η πρώτη επωνυμία, που δημιουργεί μια κοινότητα από δρομείς και υποστηρικτές με στόχο να κάνει την αύρα τής επιτυχίας μεταδοτική.

Η σημασία της υποστήριξης, από τη γραμμή της εκκίνησης έως την κορδέλα του τερματισμού

Είτε πρόκειται για επαγγελματίες, είτε για ερασιτέχνες δρομείς, η συμμετοχή σε έναν αγώνα μεγάλης απόστασης δεν είναι εύκολη υπόθεση. Προϋποθέτει τεράστια σωματικά και ψυχολογικά αποθέματα, τα οποία δεν πηγάζουν μόνο από την κατάλληλη προετοιμασία και τη φυσική κατάσταση των ατόμων που θα αγωνιστούν, αλλά και από τη συναισθηματική υποστήριξη των ανθρώπων που συνοδεύουν την προσπάθειά τους, εντός και εκτός διαδρομής, από τη γραμμή της εκκίνησης, έως την κορδέλα του τερματισμού.

Πόσο σημαντικοί, όμως, μπορούν να αποδειχθούν οι υποστηρικτές κατά τη διάρκεια της διαδρομής; Για πολλούς δρομείς είναι τόσο σημαντικοί, όσο και το ρολόι με το οποίο είναι συναισθηματικά δεμένοι για να βλέπουν το χρόνο που κάνουν ανά χιλιόμετρο ή όσο κάποιο αγαπημένο τραγούδι στο MP3 player που τους βοηθάει να διατηρούν σταθερό ρυθμό. Είναι γεγονός, εξάλλου, ότι οι αθλητές αντοχής που έχουν υποστηρικτές στις διαδρομές τους καταφέρνουν, όχι μόνο να επιτυγχάνουν καλύτερους χρόνους, αλλά και να βρίσκουν τα ψυχικά και ενεργειακά αποθέματα για να τερματίσουν, όταν οι δυνάμεις τους τούς έχουν εγκαταλείψει.

Αυτούς τους κορυφαίους ψυχολογικούς παράγοντες, που μπορούν με τη συμπαράστασή τους να οδηγήσουν το δρομέα στο να επιτύχει το στόχο του, στα εύκολα και στα δύσκολα, ενισχύει η πρωτοβουλία «AVRA WAVE» του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, η οποία θέλει να φέρει στο προσκήνιο τους αφανείς ήρωες, που βρίσκονται ανά πάσα στιγμή δίπλα στον αθλητή. Αυτούς που περιμένουν το δρομέα να γυρίσει από την προπόνηση, εκείνους που συμμετέχουν εκόντες άκοντες στην ιεροτελεστία του τρεξίματος, αλλά και όσους ανυπομονούν απλά να χειροκροτήσουν στον τερματισμό, χαρίζοντας ένα μπράβο και ένα χαμόγελο.

Το πρώτο κύμα «σκάει» στα ανοιχτά του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας στις 17 Μαρτίου

Με στόχο να γίνει, λοιπόν, το τρέξιμο του ενός μια εμπειρία και για πολλούς, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ αγκαλιάζει τους υποστηρικτές των δρομέων και δημιουργεί ένα μοναδικό κύμα συμπαράστασης για όλους τους αθλητές αγώνων απόστασης, λανσάροντας την πρωτοβουλία «AVRA WAVE» την ημέρα της διεξαγωγής του πρώτου μεγάλου δρομικού γεγονότος της χρονιάς στην Ελλάδα, εκείνο του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας στις 17 Μαρτίου.

Ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το συναισθηματικό δέσιμο της μάρκας με τη δρομική κοινότητα, οι υποστηρικτές του «AVRA WAVE» έρχονται για να παρασύρουν για πρώτη φορά ως οργανωμένο κύμα συμπαράστασης τα όνειρα των αθλητών σε κάθε χιλιόμετρο και σε κάθε διαδρομή που διανύουν για να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να γίνουν καλύτεροι.

Το «τσουνάμι» υποστήριξης του AVRA WAVE ξεκινάει από τη σελίδα της εταιρείας στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο του Facebook, όπου οι δρομείς που θα γίνουν μέλη του θα μπορούν να διεκδικήσουν πακέτα συμμετοχής, όχι μόνο για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, αλλά και για άλλους επερχόμενους αγώνες, ενώ οι υποστηρικτές θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν το δικό τους μήνυμα εμψύχωσης προς τον αγαπημένο τους δρομέα και να κερδίσουν προσωποποιημένα αθλητικά μπλουζάκια με το μήνυμα τους τυπωμένο.

Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας είναι μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις της χώρας, τις οποίες στηρίζει σταθερά εδώ και χρόνια το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, μεταξύ των οποίων, ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης και το Spetses Mini Marathon. Φέτος, για πρώτη φορά, το ηχηρό μήνυμα του AVRA WAVE θα «πλημμυρίσει» αθλητικές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, υποστηρίζοντας τους δρομείς και ενισχύοντας τις αξίες του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ: την Ενέργεια, την Ισορροπία, την Ευεξία και τη Φροντίδα.

Γίνε κι εσύ μέλος του AVRA WAVE και στείλε το δικό σου μήνυμα υποστήριξης στη σελίδα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ στο Facebook