ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ: Προπόνηση «αστέρων» με Θωμά Μαύρο και Τάσο Μητρόπουλο

Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ: Προπόνηση «αστέρων» με Θωμά Μαύρο και Τάσο Μητρόπουλο
Μια διαδραστική προπόνηση με τους θρύλους των γηπέδων

Μια ποδοσφαιρική εμπειρία πολλών αστέρων έζησαν τα παιδιά των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ.

Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους θρύλους των γηπέδων Θωμά Μαύρο και Τάσο Μητρόπουλο, καθώς και να αναμετρηθούν μαζί τους στο χορτάρι, σε μια ξεχωριστή προπόνηση, που σχεδιάστηκε ειδικά για τα παιδιά του προγράμματος.

Οι διαδραστικές συναντήσεις με διακεκριμένους αθλητές είναι μία από τις πολλές εκπαιδευτικές δράσεις, που υλοποιούνται στο πλαίσιο των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ, ώστε τα παιδιά να διδαχθούν τις αξίες του αθλητισμού και τα μυστικά της καταξίωσης από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές.

Δείτε φωτογραφίες από τις Αθλητικές Ακαδημίες του ΟΠΑΠ στη gallery του Newsbomb.gr

Η διαδραστική συνάντηση με τους Θωμά Μαύρο και Τάσο Μητρόπουλο πραγματοποιήθηκε στην ακαδημία Super Goal και τα παιδιά, όπως ήταν αναμενόμενο, υποδέχθηκαν τους δύο πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές με μεγάλο ενθουσιασμό.

Το πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ, που υλοποιείται εφέτος για πέμπτη συνεχή χρονιά, αντιμετωπίζει τον νεανικό αθλητισμό ολοκληρωμένα και πολύπλευρα με στόχο να αναβαθμίσει τα πρότυπα της αθλητικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα και να εμπνεύσει τους νέους με τα αθλητικά ιδεώδη.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν κάθε χρόνο παιδιά ηλικίας από 6 έως 13 ετών από 128 ερασιτεχνικές ακαδημίες ποδοσφαίρου από 49 νομούς της Ελλάδας. Οι μικροί αθλητές λαμβάνουν προπονητικές κατευθύνσεις με βάση τα διεθνή πρότυπα, καθώς και επιστημονική υποστήριξη από ειδικευμένους παιδοψυχολόγους και διατροφολόγους. Επιπλέον, τους παρέχονται μπάλες και πλήρης ασφαλιστική κάλυψη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αθώο ομόφωνα το 21χρονο μοντέλο με την κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ

Καιρός: Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου για τη θερμοκρασία... (video)