ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η CRETA FARMS στην Έκθεση Food Expo 2019 δίνει λύσεις στους επαγγελματίες

Η CRETA FARMS στην Έκθεση Food Expo 2019 δίνει λύσεις στους επαγγελματίες

Αισθητή η παρουσία της κρητικής εταιρίας στη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών της ΝΑ Ευρώπης ανάμεσα σε 1.300 εταιρίες από 34 χώρες.

Φιλόξενη, όπως πάντα, αγκάλιασε τους συνεργάτες της και εντυπωσίασε τους εν δυνάμει, παρέχοντας λύσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.

Με δύο νέα λανσαρίσματα ορόσημα του οξύμωρου DNA της, «παράδοση και καινοτομία», η CRETA FRAMS παρουσίασε στην Food Expo 2019 δύο κατηγορίες που θα αλλάξουν τα δεδομένα και στον χώρο της εστίασης.Φέτος, καινοτομεί επενδύοντας σε δύο μεγάλα διατροφικά trends:

- Απουσία πρόσθετων & συντηρητικών σε αλλαντικά και γύρο
- Παραγωγή γύρου από χοιρινό ειδικής εκτροφής

Όντας ο μεγαλύτερος παραγωγός χοιρινού κρέατος στην χώρα μας με τη μοναδική καθετοποιημένη μονάδα, λανσάρει για 1η φόρα στην Ελλάδα προψημένο κατεψυγμένο γύρο από 100% ελληνικό κρέας Εν Ελλάδι ειδικής εκτροφής. Η κρητική εταιρία ενισχύει την γκάμα του γύρου, επενδύοντας στην αγορά του προψημένου και λανσάρει γύρο Εν Ελλάδι έτοιμο σε 6’. Τη γκάμα συμπληρώνει ο γύρος κοτόπουλο Εν Ελλάδι από κοτόπουλα ελληνικής προέλευσης που εκτρέφονται με επιλεγμένο ισορροπημένο σιτηρέσιο.

Ο CEO της CRETA FARMS, Κωνσταντίνος Δομαζάκης, προσθέτει: «Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των καταναλωτών σας, εντοπίζουμε τις παγκόσμιες διατροφικές τάσεις και απενοχοποιούμε κατηγορίες που δε θέλει κανείς να βγάλει από τη ζωή του. Η κατανάλωση του γύρου αυξάνεται παγκοσμίως. Προχωράμε μαζί, εξελισσόμαστε και δημιουργούμε για πρώτη φορά προψημένο κατεψυγμένο γύρο από κρέας ειδικής κρητικής εκτροφής που θα απογειώσει τα μενού και τις πωλήσεις των συνεργατών μας».

Η κρητική εταιρία συνεχίζει την επένδυση σε τρόφιμα χωρίς συντηρητικά καθώς δημιούργησε την πρώτη γευστική σειρά αλλαντικών χωρίς συντηρητικά, χωρίς πρόσθετα, χωρίς χρωστικές και χωρίς γλουτένη. Η νέα σειρά αλλαντικών χωρίς είναι αλλαντικά στην πιο φυσική τους μορφή, διατηρώντας την αυθεντική γεύση πάντα με την εγγύηση της ποιότητας της CRETA FARMS για τους καταναλωτές που ανησυχούν για την ύπαρξη συντηρητικών και αγγίζουν το 80% του πληθυσμού.

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της CRETA FARMS Μάνος Δομαζάκις στην ομιλία του στο Forum της έκθεσης μίλησε για την ανάπτυξη του κλάδου των προϊόντων επεξεργασίας κρέατος και την συμβολή των επιχειρήσεων. Χαρακτηριστικά δήλωσε ότι «Η ανάπτυξη επιτυγχάνεται μέσα από 3 πυλώνες: τον υγιή ανταγωνισμό, την εξωστρέφεια και τις νέες επενδύσεις».

CRETA FARMS

Η CRETA FARMS, όντας ο μεγαλύτερος Έλληνας παραγωγός χοιρινού κρέατος και ο μοναδικός καθετοποιημένος, έχει κατοχυρώσει 20 πατέντες διεθνώς. Επενδύοντας ετησίως πάνω από 8εκατ. σε έρευνα και ανάπτυξη, προβλέπει την μετεξέλιξη του ηγέτη της εγχώριας αγοράς αλλαντικών στον ηγέτη μιας εταιρίας τροφίμων. Στόχος της κρητικής εταιρίας είναι να πρωτοστατήσει στην παγκόσμια τάση για υγιεινή διατροφή δημιουργώντας και παράγοντας καινοτόμα προϊόντα που ενισχύουν την επιχειρηματική εξωστρέφεια της χώρας μας.