ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«ΚΟΤΙΝΟΣ» στην FoodExpo 2019 για την E-LA-WON

«ΚΟΤΙΝΟΣ» στην FoodExpo 2019 για την E-LA-WON

Η εταιρεία E-LA-WON για 4η συνεχόμενη χρονιά έλαβε μέρος στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η παρουσία της σε μια κοσμογονία εκθετών, επισκεπτών και buyers θεωρείται επιτυχημένη και έχει διττό πρόσημο:
α) γιατί κατέγραψε σημαντικές συμφωνίες και ανανέωσε τη σχέση της με τους ήδη υπάρχοντες πελάτες, παρουσιάζοντας τα ανανεωμένα προϊόντα της και τους νέους κωδικούς

β) γιατί στο πλαίσιο της έκθεσης διεξήχθη ο Διαγωνισμός «Κότινος 2019» της ΦΙΛΑΙΟΣ στον οποίο βραβεύονται Εξαιρετικά Παρθένα Ελαιόλαδα από το διαπιστευμένο από το ΕΣΥΔ και αναγνωρισμένο από ο Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας (ΔΣΕ) εργαστήριο οργανοληπτικής αξιολόγησης.

Το Premium 500ml EVOO E-LA-WON Κορωνέικης ποικιλίας απέσπασε ΑΣΗΜΕΝΙΟ βραβείο και πολύ θετικά σχόλια από τους κριτές. Ο Διευθύνων Σύμβουλος Ιωάννης Καμπούρης και ιδρυτής της εταιρείας τόνισε «οι εμπορικές εκθέσεις έχουν ως βασικό σκοπό την αύξηση των πωλήσεων και την εξασφάλιση τακτικών, πιστών πελατών μεσοπρόθεσμα.

Δεν είναι απλώς δράσεις Δημοσίων Σχέσεων ή Διαφήμισης, αρκεί να τις διαχειριστούμε με επαγγελματισμό. Ενδιαφέρον υπήρξε για τα Ελληνικά pesto της E-LA-WON από τον τομέα των Οινοπαραγωγών ως συνοδευτικά ποτών. Ξενοδόχοι ασχολήθηκαν με τα new luxury σαπούνια και μέλια για το welcome των καταλυμάτων τους. Τέλος, η εταιρεία μας προκάλεσε την προσοχή των Delicatessens για τη φρεσκάδα και τα αρώματα των ελαιολάδων της».

Ρoή Ειδήσεων