ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

nrg @Smart Club: Έτσι θα βγαίνετε κερδισμένοι με κάθε σας αγορά

nrg @Smart Club: Έτσι θα βγαίνετε κερδισμένοι με κάθε σας αγορά

Τα τελευταία χρόνια, ο τρόπος με τον οποίο πραγματοποιούμε τις αγορές μας και κάνουμε τις επιλογές μας σε ό,τι αφορά το σπίτι και την επιχείρησή μας έχει αλλάξει σε σημαντικό βαθμό.

Πλέον, ελέγχουμε κάθε λεπτομέρεια προτού προβούμε σε μία αγορά και κυρίως, ψάχνουμε να βρούμε τις πιο Smart προσφορές πίσω από κάθε μας επιλογή. Με λίγα λόγια, προσπαθούμε να βρίσκουμε και να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες που υπάρχουν προκειμένου να βγαίνουμε πάντα κερδισμένοι.

Το γεγονός αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες μας καθώς και στο ότι κάθε καταναλωτής εν έτει 2019 θέλει να αισθάνεται μοναδικός και να επιβραβεύεται, κερδίζοντας Smart «πόντους» για τις «έξυπνες» κινήσεις του.

Αυτός είναι ο λόγος που ένας Smart οδηγός με «έξυπνες» προσφορές και επιλογές επιβράβευσης αποτελεί για πολλούς από εμάς το ζητούμενο σήμερα.

Τι θα λέγατε, για παράδειγμα, αν με κάθε σύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος ή φυσικού αερίου και για κάθε ευρώ κατανάλωσης κερδίζαμε «έξυπνους» πόντους για την αγορά χιλιάδων προϊόντων και τη χρήση πολύτιμων υπηρεσιών για το σπίτι ή την επιχείρησή μας;

Η συνεργασία που ξεχωρίσαμε

Στην αναζήτηση, λοιπόν, των πλέον «έξυπνων» οδηγών αγοράς και προγραμμάτων, εκπλαγήκαμε ευχάριστα όταν ανακαλύψαμε πως στη χώρα μας σήμερα λειτουργεί ένα Club το οποίο επιβραβεύει με πολλούς τρόπους τον σύγχρονο καταναλωτή και του επιτρέπει να βγαίνει κερδισμένος με κάθε του αγορά.

Ο λόγος για το Shell Smart Club, το μεγαλύτερο πρόγραμμα ανταμοιβής πελατών στην αγορά ενέργειας & πρατηρίων καυσίμων στην Ελλάδα, που συνιστά ουσιαστικά έναν «έξυπνο» οδηγό και βασίζεται σε μία σειρά από καινοτόμες συνεργασίες. Μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες συνεργασίες για τα ελληνικά δεδομένα, λοιπόν, την οποία ξεχωρίσαμε στην αναζήτηση των Smart οδηγών είναι εκείνη της nrg με την Shell. Και αυτό διότι μέσα από αυτή τη συνεργασία, η nrg καθίσταται ο μοναδικός πάροχος ρεύματος και φυσικού αερίου που προσφέρει πρόγραμμα επιβράβευσης στην ελληνική αγορά.

Το γεγονός αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό τόσο για τους οικιακούς καταναλωτές, όσο και για τις επιχειρήσεις και αποδεικνύει πως η nrg είναι… Smart! Γιατί με το να γίνει μέλος του Shell Smart Club, μας έδωσε αυτόματα την ευκαιρία να κερδίζουμε με κάθε νέα παροχή ρεύματος ή φυσικού αερίου. Με λίγα λόγια, μας επέτρεψε να συνδυάζουμε τις αγορές για το αυτοκίνητο, το σπίτι και την επιχείρησή μας και να αποκτούμε γρήγορα και εύκολα, πλούσια δώρα.

Πώς ευνοούνται ιδιώτες και επιχειρήσεις

Στην προσπάθειά μας να ενημερωθούμε πληρέστερα για τη συγκεκριμένη συνεργασία και το πώς μπορούμε να την εκμεταλλευτούμε, εστιάσαμε στο κομμάτι των «έξυπνων» πόντων. Τι διαπιστώσαμε; Πώς κάθε φορά που πραγματοποιούμε μία νέα σύνδεση στην nrg, κερδίζουμε έως και 5.000 πόντους Smart. Το ποσό αυτό δε, φτάνει τους 8.000 πόντους για τις επιχειρήσεις που θα συνδυάσουν ρεύμα και φυσικό αέριο και για το σπίτι τους! Τους πόντους αυτούς μπορούμε να τους εκμεταλλευτούμε, κάνοντας όποια αγορά θέλουμε ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα στο allsmart.gr. Μάλιστα, μπορούμε να κερδίσουμε πόντους και με κάθε ευρώ κατανάλωσης, ενώ έχουμε επίσης τη δυνατότητα να διπλασιάσουμε τους πόντους κατανάλωσης, χρησιμοποιώντας e-bill, δηλαδή, ηλεκτρονικό λογαριασμό.

Το στοιχείο που κέντρισε ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον μας, βέβαια, σχετίζεται με τις προνομιακές τιμές πολλών προγραμμάτων που προσφέρονται. Για παράδειγμα, το γεγονός ότι μπορούμε να κερδίζουμε 30% δωρεάν ρεύμα και 30% δωρεάν φυσικό αέριο κάθε μήνα για δύο χρόνια ή το ότι οι επιχειρήσεις μπορούν τώρα να συνδυάζουν το ρεύμα και το φυσικό αέριό τους, αλλά και το ρεύμα της οικίας τους, και να κερδίζουν σημαντική έκπτωση κάθε μήνα, κάνει σίγουρα τη διαφορά.

Ουσιαστικά, λοιπόν, η νέα αυτή συνεργασία δίνει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και αποδεικνύει το γιατί αξίζει να επιμένουμε στους smart οδηγούς και τις επιλογές επιβράβευσης σε ό,τι αφορά στις αγορές μας σήμερα. Το σίγουρο είναι πως με την απόφασή της να γίνει ο μοναδικός πάροχος ρεύματος και φυσικού αερίου που προσφέρει πρόγραμμα επιβράβευσης στην αγορά, η nrg απέδειξε πως είναι… Smart!