ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εκλογές με ντέρμπι

Εκλογές με ντέρμπι

Μπορεί οι δημοσκοπήσεις αλλά και οι αποδόσεις των μπουκ να δείχνουν ξεκάθαρα ποιο θα είναι το πρώτο κόμμα στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Βέβαια η κάλπη πάντα μπορεί να κρύβει εκπλήξεις. Μία άνετη διαφαινόμενη νίκη να μετατραπεί σε θρίλερ ή και το αντίστροφο.

Οι ενδείξεις που έχουμε πάντως πριν τις εκλογές, συνήθως μας δείχνουν πολλά (σίγουρα όχι με βεβαιότητα).

Από την κορυφή στην είσοδο

Κι αν λοιπόν στην κορυφή ξέρουμε τι γίνεται και η Νέα Δημοκρατία δίνεται στις στοιχηματικές πλατφόρμες ακόμη και με διψήφια διαφορά στο 11%, πιο κάτω τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα. Τι εννοούμε λέγοντας πιο κάτω; Μα φυσικά στη μάχη από την 4η θέση και πίσω. Αν δεχτούμε τις δημοσκοπήσεις και τις αποδόσεις, τότε η τετράδα ΝΔ-ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Κίνημα Αλλαγής και ΚΚΕ δύσκολα σπάει.

Από εκεί και πέρα όμως τι; Χρυσή Αυγή, ΜέΡΑ25 και Ελληνική Λύση δίνουν τη δική τους μάχη, αλλά και τη μεταξύ τους μάχη, η οποία μπορεί να είναι ένα πραγματικό θρίλερ.

Εκλογές 2019 στοίχημα κι αποδόσεις

Φαβορί η Χρυσή Αυγή έναντι των δύο

Κάνοντας λοιπόν περιήγηση στις στοιχηματικές πλατφόρμες, το βλέμμα μας σταμάτησε σε ένα από τα κορυφαία νόμιμα ελληνικά στοιχηματικά σάιτ.

Εκεί είδαμε το Head to Head για τη μάχη των τριών προαναφερομένων κομμάτων.

Η Χρυσή Αυγή είναι φαβορί στην κόντρα της και με τα άλλα δύο κόμματα.

Πιο εύκολο (βάσει αποδόσεων) μοιάζει να είναι το έργο της με την Ελληνική Λύση, ενώ το ντέρμπι αναμένεται να είναι πιο δύσκολο κόντρα στο MέΡΑ25.

ΜέΡΑ25 Vs Ελληνική Λύση σημειώσατε... 1

Όσον αφορά όμως το ντέρμπι των αουτσάιντερ εκεί φαίνεται να υπερέχει το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη, τουλάχιστον σύμφωνα με τις αποδόσεις που βρίσκουμε στους μπουκ. Το MέΡΑ25 δίνεται ως φαβορί, όχι ξεκάθαρο, αλλά με σημαντικό προβάδισμα απέναντι στο κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

Σε κάθε περίπτωση η μάχη για την 5η, 6η, 7η θέση θα έχει τρομερό ενδιαφέρον και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τίποτα.