ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Εκνευρισμός και ταλαιπωρία στα λιμάνια του Βόλου και των Σποράδων

Εκνευρισμός και ταλαιπωρία στα λιμάνια του Βόλου και των Σποράδων

Ανεκτέλεστο έμεινε και το πρωινό δρομολόγιο της Πέμπτης από το επιβατικό/οχηματαγωγό πλοίο «Εξπρές Σκίαθος» με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθεί ακόμα μια φορά το επιβατικό κοινό.

Ταλαιπωρίας συνέχεια για τους επιβάτες του πλοίου «Εξπρές Σκίαθος» το οποίο μέσα σε τέσσερις ήμερες και μάλιστα ανήμερα του 15υγουστου, παρουσίασε και πάλι μηχανική βλάβη, αυτήν τη φορά στην αριστερή κύρια μηχανή του, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί στο λιμάνι της Σκιάθου και από εκεί, κενό επιβατών, να επιστρέψει το βράδυ της Τετάρτης στον Βόλο για την αποκατάσταση της βλάβης.

Η αποκατάστασή της ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου το πρωινό δρομολόγιο προς και από τις Βόρειες Σποράδες να παραμείνει ανεκτέλεστο και οι επιβάτες (άνευ οχημάτων), όπως και τον 15υγουστο, να μεταφερθούν στους προορισμούς τους με ταχύπλοα σκάφη.

Σύμφωνα με το e-volos.gr, όσοι επέλεξαν να ταξιδέψουν με τα οχήματά τους με το επιβατικό/οχηματαγωγό «Εξπρές Πήγασος», είχαν για τελικό προορισμό τον Άγιο Κωνσταντίνο και όχι τον Βόλο, γεγονός που για άλλη μία φορά προκάλεσε ταλαιπωρία και εκνευρισμό.

Το «Εξπρές Σκίαθος» αφού αποκαταστάθηκε η βλάβη του, απέπλευσε τελικά από τον Βόλο προς τις Βόρειες Σποράδες το απόγευμα της Πέμπτης στις 19:45 το απόγευμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το ίδιο σκάφος παρουσίασε πρόβλημα στην δεξιά κύρια μηχανή του την Κυριακή, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει έξι ολόκληρες ώρες το δρομολόγιό του από Βόλο προς Βόρειες Σποράδες, αφού αντί να αποπλεύσει στις 07:45, απέπλευσε, αφού αποκαταστάθηκε η βλάβη, στη 13:45 το μεσημέρι.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μηχανική βλάβη για το «Εξπρές Σκιάθος»

Πρόβλημα στη μηχανή για το «Εξπρές Σκιάθος»