ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΠΕΚΑ: Μέχρι σήμερα οι αιτήσεις για το επίδομα των 1.000 ευρώ

ΟΠΕΚΑ: Μέχρι σήμερα οι αιτήσεις για το επίδομα των 1.000 ευρώ
pixabay/αρχείο

ΟΠΕΚΑ: Πρόγραμμα Παροχής Χρηματικών Βοηθημάτων σε 4.000 Τρίτεκνες και 1.000 Πολύτεκνες Αγρότισες μητέρες - Η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τις ενδιαφερόμενες γίνεται μέσω των ΚΕΠ όλης της χώρας έως και 2/12/2019

Επισημαίνεται ότι, η δυνατότητα της εκ νέου υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής για το εν λόγω πρόγραμμα δόθηκε με απόφαση της Διοίκησης δεδομένου ότι υπήρξαν πολλές περιπτώσεις ενδιαφερόμενων του προγράμματος που κατά την αρχική προθεσμία υποβολής των αιτήσεων τον Ιούνιο 2019 (05/06/2019 έως 24/06/2019) δεν υπέβαλαν αίτηση καθώς το πρόγραμμα ξεκίνησε νωρίτερα από τις προθεσμίες των προηγούμενων ετών.

Το χρηματικό βοήθημα σε τρίτεκνες και πολύτεκνες αγρότισες μητέρες θα καταβληθεί με πίστωση στους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν δηλώσει κατά την υποβολή της αίτησής τους και είναι συνολικού ύψους επτακοσίων ευρώ (700 €) και χιλίων ευρώ (1.000 €) αντίστοιχα.

Η δυνατότητα της εκ νέου υποβολής αιτήσεων αφορά αποκλειστικά όσους δικαιούχους, δεν υπέβαλλαν αίτηση και δεν έλαβαν την εν λόγω παροχή.

Τα δικαιολογητικά που θα συνοδεύουν τις αιτήσεις πρέπει να αποσταλούν αυθημερόν, προκειμένου να ολοκληρωθεί η καταβολή της παροχής εντός του Δεκεμβρίου 2019.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ www.opeka.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr