ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τουρισμός για όλους: Πότε λήγει η προθεσμία για δωρεάν διακοπές - Κάντε αίτηση ΕΔΩ

Τουρισμός για όλους: Πότε λήγει η προθεσμία για δωρεάν διακοπές - Κάντε αίτηση ΕΔΩ

Τουρισμός για όλους: Πότε λήγει η προθεσμία για αίτηση στο tourism4All - Ποιος είναι ο νέος προγραμματισμός του υπουργείου Τουρισμού. 

Οι δικαιούχοι που δεν κατάφεραν ή δεν πρόλαβαν να καταχωρήσουν την αίτηση τους, θα μπορούν να την υποβάλλουν μέχρι την Τετάρτη 8 Ιουλίου, με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ τους.

Οι ημερομηνίες για το Τουρισμός για Όλους

  • Κυριακή 5 Ιουλίου: δικαιούχοι με τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ 2 - 3
  • Δευτέρα 6 Ιουλίου: δικαιούχοι με τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ 4 - 5
  • Τρίτη 7 Ιουλίου: δικαιούχοι με τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ 6 - 7
  • Τετάρτη 8 Ιουλίου: δικαιούχοι με τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ 8 - 9

Ως «Δικαιούχοι» του προγράμματος «Τουρισμός για όλους», έτους 2020, ορίζονται φυσικά πρόσωπα άγαμα ή έγγαμα ή σε κατάσταση χηρείας ή πρόσωπα που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης ή βρίσκονται εν διαστάσει ή είναι διαζευγμένα, τα οποία έχουν υποβάλει Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων για το φορολογικό έτος 2018.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι εξάμηνη, από τις 15 Ιουλίου έως τις 31 Δεκεμβρίου, με δυνατότητα παράτασης, με τον υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, να επισημαίνει ότι το πρόγραμμα αποσκοπεί στην ομαλή επανεκκίνηση της τουριστικής κίνησης, αλλά και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Σύμφωνα με τους όρους της δημόσιας πρόσκλησης δεν επιτρέπονται αλλαγές σε υποβεβλημένες αιτήσεις που έχουν οριστικοποιηθεί.

Tο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» υλοποιείται από το υπουργείο Τουρισμού μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής:ο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» υλοποιείται από το Υπουργείο Τουρισμού μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής: www.tourism4all.gov.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συντάξεις: Έρχονται αυξήσεις - Ποιοι θα πάρουν επιπλέον έως και 150 ευρώ το μήνα