ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τουρισμός για όλους: «Έπεσε» ξανά η διαδικτυακή πλατφόρμα

Τουρισμός για όλους: «Έπεσε» ξανά η διαδικτυακή πλατφόρμα

Τουρισμός Για Όλους 2020:«Βροχή» οι αιτήσεις για τον Τουρισμό για όλους  2020 - «Έπεσε» η διαδικτυακή πλατφόρμα του Υπουργείου Τουρισμού. Εργασίες για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Εκτός λειτουργίας έχει τεθεί η διαδικτυακή πλατφόρμα του Υπουργείου Τουρισμού για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους».

Η ειδική εφαρμογή έχει «πέσει», λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας των ενδιαφερόμενων πολιτών.

Να σημειωθεί ότι οι αιτήσεις μέχρι και τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, 2 Ιουλίου (οπότε και έληγε η πρώτη προθεσμία) ξεπέρασαν τις 300.000. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τις αναλυτικές ημερομηνίες για να υποβάλουν τις αιτήσεις τους με βάση το ΑΦΜ τους στην ιστοσελίδα tourism4all.gov.gr.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι εξάμηνη, από τις 15 Ιουλίου έως τις 31 Δεκεμβρίου, με δυνατότητα παράτασης, με τον υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, να επισημαίνει ότι το πρόγραμμα αποσκοπεί στην ομαλή επανεκκίνηση της τουριστικής κίνησης, αλλά και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» αφορά 250.000 άτομα, τα οποία μπορούν να απολαύσουν οικονομικές διακοπές σε μια σειρά προορισμών όλης της χώρας.

Ο προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία αντλούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό. Οι δικαιούχοι έχουν το δικαίωμα διαμονής για τέσσερα βράδια, επιλέγοντας ένα από τα τουριστικά καταλύματα της προτεινόμενης λίστας.

Το χρονικό διάστημα του προγράμματος ορίζεται από τις 15 Ιουλίου έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2020.

Δικαιούχοι:

Όλα τα φυσικά πρόσωπα τα οποία έχουν υποβάλει Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων για το φορολογικό έτος 2018 σύμφωνα με τη Δημόσια Πρόσκληση.

Οι δικαιούχοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους, ανάλογα με το ΑΦΜ τους στην πλατφόρμα tourism4all.gov.gr.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κοινωνικός τουρισμός 2020: Από τα ΚΕΠ θα δοθούν τα voucher στους δικαιούχους