ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Ποιοι πληρώθηκαν σήμερα (26/08)- Οι επόμενες ημερομηνίες ανά Ταμείο

Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Ποιοι πληρώθηκαν σήμερα (26/08)- Οι επόμενες ημερομηνίες ανά Ταμείο

Συντάξεις:  Σήμερα Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020, πληρώθηκαν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις  όσων δικαιούχων προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ, που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8. 

Συνεχίζεται η διαδικασία καταβολής των συντάξεων του Σεπτεμβρίου στους δικαιούχους που είχε ξεκινήσει τη Δευτέρα 24 του μήνα.

Υπενθυμίζεται πως για λόγους αποφυγής συνωστισμού, η καταβολή των χρημάτων γίνεται με βάση τον τελευταίο αριθμό του ΑΜΚΑ όσον αφορά στους δικαιούχους που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ.

Σύμφωνα με σχετική απόφαση του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), οι συνταξιούχοι παίρνουν τα χρήματα τόσο της κύριας όσο και της επικουρικής σύνταξής τους.

  • Στις 27 Αυγούστου 2020, ημέρα Πέμπτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
  • Στις 28 Αυγούστου 2020, ημέρα Παρασκευή, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, του τ. ΕΤΑΤ, του τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και της ΔΕΗ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη - Τραμπ