ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στο σπίτι του σήμερα οι θερμοσίφωνες έχουν Wi-fi και μας βοηθούν να κάνουμε οικονομία

Στο σπίτι του σήμερα οι θερμοσίφωνες έχουν Wi-fi και μας βοηθούν να κάνουμε οικονομία

Ζεστασιά και οικονομία πηγαίνουν μαζί τον φετινό, διαφορετικό χειμώνα.

Εκτός, λοιπόν, από τις λύσεις θέρμανσης που μπορούν να μας προσφέρουν την αποτελεσματική, οικονομική και υγιεινή ζεστασιά που έχουμε ανάγκη, υπάρχει ένα ακόμη σημείο στο οποίο αξίζει να εστιάσουμε. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά ο θερμοσίφωνας του σπιτιού μας.

Εν έτει 2020, η τεχνολογία έχει εξελιχθεί τόσο, που μας επιτρέπει ουσιαστικά να έχουμε στα σπίτια μας σύγχρονους θερμοσίφωνες οι οποίοι όχι μόνο μας βοηθούν να κάνουμε οικονομία και να εξοικονομούμε ενέργεια, αλλά την ίδια ώρα, μας επιτρέπουν να… τους ενεργοποιούμε μέσω internet, όποτε το θέλουμε και όπου και αν βρισκόμαστε. Έχουμε, δηλαδή, κάθε λόγο να «εξοπλίσουμε» το σπίτι μας με έναν «έξυπνο» θερμοσίφωνα.

Ιδού, λοιπόν, οι τεχνολογίες και τα χαρακτηριστικά ενός «έξυπνου» θερμοσίφωνα που μας βοηθούν να εξοικονομούμε ενέργεια και χρήματα και να κάνουμε την καθημερινότητά μας λίγο πιο εύκολη και tech.

Η δυνατότητα ελέγχου μέσω internet και το ECO Smart mode

Πόσο πιο άνετη θα ήταν η καθημερινότητά μας αν μπορούσαμε να έχουμε ζεστό νερό για το μπάνιο μας, αμέσως μόλις επιστρέφαμε σπίτι από την εργασία, την προπόνηση ή τις απαραίτητες υποχρεώσεις της καθημερινότητας; Αυτό ακριβώς μπορούμε να απολαμβάνουμε τώρα χάρη σε σύγχρονους, «έξυπνους» θερμοσίφωνες, όπως ο Tesy BelliSlimo. Χάρη στην υψηλή τεχνολογία που διαθέτει, μας επιτρέπει να τον διαχειριζόμαστε μέσω internet, ακόμη και όταν βρισκόμαστε εκτός σπιτιού. Τα πλεονεκτήματά του όμως, δεν σταματούν εδώ. Διότι ο συγκεκριμένος θερμοσίφωνας διαθέτει μία ακόμη ξεχωριστή λειτουργία, που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη στις μέρες μας: Το ECO Smart mode. Πρόκειται για μία λειτουργία που εξασφαλίζει τη βέλτιστη διαχείριση για χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Ως αποτέλεσμα, λοιπόν, μειώνονται τα έξοδα ηλεκτρικής ενέργειας, χωρίς ωστόσο να μειώνεται η ποσότητα του νερού που ζεσταίνεται και συνεπώς, χωρίς να επηρεάζεται η άνεση μας!

Εξοικονόμηση έως 20% των εξόδων για ηλεκτρική ενέργεια και ζεστό νερό

Ένα ακόμη πλεονέκτημα που έχουμε με την απόκτηση ενός «έξυπνου» θερμοσίφωνα σήμερα, είναι η εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας, χωρίς «εκπτώσεις» στο ζεστό νερό. Το παράδειγμα του Tesy Modeco Cloud (των 80L, αλλά και των 100 και 120L) είναι χαρακτηριστικό στη συγκεκριμένη περίπτωση. Να αναφέρουμε απλώς ότι εκτός από το ότι μας δίνει τη δυνατότητα ενεργοποίησης ή προγραμματισμού από οποιοδήποτε σημείο βρισκόμαστε μέσω διαδικτύου, μεταξύ άλλων, εξοικονομεί έως και 20% των εξόδων για ηλεκτρική ενέργεια και ζεστό νερό. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος θερμοσίφωνας της Tesy, διαθέτει επίσης την ECO Smart λειτουργία, ενώ χάρη στην αυτόματη λειτουργία ANTILEGIONELA προσφέρει προστασία από βακτηρίδια, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό, ειδικότερα σήμερα που η καθημερινή υγιεινή έχει έρθει σε πρώτο πλάνο στη ζωή μας.

Το πιο σύγχρονο θερμοσίφωνα θα επιλέξουμε, εξαρτάται από τις ανάγκες και τα γούστα μας. Σε κάθε περίπτωση όμως, τόσο ο Tesy BelliSlimo, όσο και ο Tesy Modeco Cloud 80L, αλλά και εκείνοι των 100L και των 120L που βρήκαμε στον Κωτσόβολο, αποτελούν εξαιρετικές επιλογές που ανταποκρίνονται στις νέες μας ανάγκες και τον σύγχρονο τρόπο ζωής μας. Το σίγουρο είναι πως μία μικρή αλλαγή στο σπίτι, όπως η απόκτηση ενός νέου, «έξυπνου» θερμοσίφωνα, μπορεί να κάνει τη διαφορά στην καθημερινότητά μας, ειδικότερα αυτόν τον χειμώνα, που θα περισσότερο χρόνο εντός.

Μπορείτε να βρείτε τους έξυπνους θερμοσίφωνες Tesy στο www.kotsovolos.gr