ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δώρο Χριστουγέννων: Ρεκόρ πληρωμών εξήγγειλε ο Βρούτσης

Δώρο Χριστουγέννων: Ρεκόρ πληρωμών εξήγγειλε ο Βρούτσης

«Φέτος θα πάρουν δώρο και άνθρωποι που βρίσκονται σε αναστολή σύμβασης εργασίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βρούτσης

Στο δώρο Χριστουγέννων, τα χρήματα του οποίου αναμένονται να καταβληθούν στις 21 Δεκεμβρίου, αναφέρθηκε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι φέτος, αποτελεί αριθμό ρεκόρ πληρωμών.

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτη (17/12) στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι το υπουργείο θα καταβάλει τα χρήματα από 21 του Δεκεμβρίου και σε κάποιες περιπτώσεις ένα τμήμα θα καταβληθεί τον Ιανουάριο.

«Φέτος θα πάρουν δώρο και άνθρωποι που βρίσκονται σε αναστολή σύμβασης εργασίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βρούτσης.

Παράλληλα, μιλώντας για τις συντάξεις ο ίδιος τόνισε ότι «κανένας υπουργός στο μέλλον δεν θα κρύψει σε τσουβάλι συντάξεις».

«Εκκρεμούν 160.000 συντάξεις. Μέσω του συστήματος ΑΤΛΑΣ θα βγουν ψηφιακά οι συντάξεις». Στη συνέχεια ανέφερε ότι, τώρα βγαίνουν οι συντάξεις χηρείας και ΟΓΑ. Τον Μάρτιο θα βγουν οι συντάξεις αναπηρίας και των υγειονομικών. «Μέχρι τέλος του 2021 θα έχουν απονεμηθεί όλες οι εκκρεμείς συντάξεις», υπογράμμισε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Λινού στο Newsbomb.gr: Σημαντικό το πότε θα έρθει το εμβόλιο - Ανοσία με εμβολιασμό άνω του 70%