ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μάθε τι λένε τα άστρα για σένα με 12€

Μάθε τι λένε τα άστρα για σένα με 12€

Αστρολογική μηνιαία πρόβλεψη για τα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής σου, για τους επόμενους 12 μήνες.

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε η αγωνία και η ανησυχία μας για όλους τους τομείς της ζωής μας είναι μεγάλες. Όλοι θέλουμε να μάθουμε πως να διαχειριστούμε τα θετικά και τα αρνητικά της καθημερινότητάς μας, πώς και πόσο οι πλανήτες τα επηρεάζουν.

Στο astrology.gr θα βρείτε τις πλανητικές διελεύσεις για τους επόμενους 12 μήνες και μια πρωτότυπη ανάλυση του ωροσκοπίου σας, με τα πιο σημαντικά γεγονότα της χρονιάς, τα οποία μπορεί να αφορούν οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας: την δουλειά, τις συναλλαγές, την υγεία, τις σχέσεις, τις σπουδές κ.λ.π.

Το astrology.gr, η μεγαλύτερη διαδικτυακή πύλη, σας προσφέρει αστρολογικές αναλύσεις, βασισμένες στο δικό σας μοναδικό ωροσκόπιο μέσω του e-shop.

Το κουπόνι είναι ατομικό και αφορά αστρολογική πρόβλεψη για 12 μήνες με βάση τα ατομικά γενέθλια στοιχεία σας, τα οποία θα συμπληρώσετε στο astrology.gr πατώντας εδώ.

Μετά την συμπλήρωση των στοιχείων σας, θα σας ζητηθεί ο κωδικός του κουπονιού αγοράς από το socialdeal.gr, τον οποίο και θα συμπληρώσετε.

Μετά την εισαγωγή του κωδικού αγοράς του κουπονιού, θα ολοκληρωθεί η συναλλαγή με την έκδοση της απόδειξης από το astrology.gr.