ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γεωργιάδης στο Newsbomb.gr: H κυβέρνηση θα παραμείνει κοντά στις επιχειρήσεις εστίασης όσο χρειαστεί

Γεωργιάδης στο Newsbomb.gr: H κυβέρνηση θα παραμείνει κοντά στις επιχειρήσεις εστίασης όσο χρειαστεί

Εκδήλωση των εστιατόρων Αττικής με αφορμή την επανεκκίνηση της εστίασης με την παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη

Την αισιοδοξία του για τον τουρισμό εξέφρασε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης των εστιατόρων Αττικής με αφορμή την επανεκκίνηση της εστίασης, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε πως οι επόμενες τρεις εβδομάδες είναι δύσκολες και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Σύμφωνα με τον ίδιο σημαντικότερο όπλο για την αντιμετώπιση της πανδημίας είναι ο εμβολιασμός και εκτίμησε πως σύντομα θα ανοίξει η εστίαση και στους εσωτερικούς χώρους.

adonis2.jpg
Εκδήλωση των εστιατόρων Αττικής με αφορμή την επανεκκίνηση της εστίασης με την παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνι Γεωργιάδη

Με δηλώσεις του στο Νewsbomb.gr, ο υπουργός Ανάπτυξης και επενδύσεων επεσήμανε πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για το πρόγραμμα της επιδότησης μέσω ΕΣΠΑ και οι αιτήσεις μέχρι στιγμής έχουν ξεπεράσει τις 11.000. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση θα παραμείνει κοντά στις επιχειρήσεις της εστίασης όσο χρειαστεί και τα μέτρα στήριξης δεν θα σταματήσουν απότομα.

Παράλληλα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης εκτίμησε πως η ανάκαμψη της οικονομίας θα είναι σημαντική το επόμενο διάστημα και απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Στην εκδήλωση το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 1.402 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 56 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 647 οι διασωληνωμένοι