ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χρηματοδότηση για την Επανεκκίνηση της Εστίασης: Ποια σημεία πρέπει να προσέχουν οι αιτούντες

Κομπιουτεράκι, χρήματα

Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αίτηση χρηματοδότησης στην δράση «Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για Προμήθεια Πρώτων Υλών-ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ» είτε για πρώτη φορά, είτε κατόπιν απόρριψης, θα πρέπει να προσέχουν ορισμένα σημεία προκειμένου να μην απορριφθεί η αίτησή τους.

Αυτό σημειώνεται σε σχετική ανάρτηση στην ηλεκτρονική σελίδα για το ΕΣΠΑ, του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Συγκεκριμένα πρέπει να προσέχουν τα εξής:

α) την ορθή υποβολή της Άδειας Λειτουργίας. Να είναι σε επιλέξιμο ΚΑΔ, στη σωστή διεύθυνση και φυσικά στην σωστή επωνυμία με το ανάλογο ΑΦΜ.

β) τις υπεύθυνες δηλώσεις του λογιστή. Είναι απαραίτητη η επισύναψη τους συμπληρωμένες σύμφωνα με το σχετικό υπόδειγμα της πρόσκλησης και δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε αλλοίωση του.

γ) την προσωποποιημένη πληροφόρηση μέσω Taxis: το έντυπο θα πρέπει να φέρει ημερομηνία εκτύπωσης.

Θυμίζουμε προς όσους ενδιαφερόμενους επιθυμούν να υποβάλλουν νέα αίτηση κατόπιν της απόρριψής τους, ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο στην περίπτωση που δεν έχουν προχωρήσει σε ένσταση ως προς την αρχική απόφαση.

Για κάθε διευκρίνηση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν το Γραφείο Πληροφόρησης της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ στο 8011136300 από τις 9.00 πμ έως τις 4.30 μμ. (Από σταθερό τηλέφωνο με αστική χρέωση) ή να αποστείλουν e-mail στο infoepan@mou.gr και στα Σημεία Πληροφόρησης του ΕΦΕΠΑΕ και των Περιφερειακών Μονάδων του: www.efepae.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Ο πιλότος ζήτησε να μην προφυλακιστεί και να του επιβληθούν όροι - Τι είπε στο υπόμνημά του