ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι χρήστες του Twitter θα μπορούν να λαμβάνουν πληρωμές σε Bitcoin

Σήμερα το Bitcoin διαπραγματεύεται στα 45.025 δολάρια.
Σήμερα το Bitcoin διαπραγματεύεται στα 45.025 δολάρια.
Pixabay

Ανακάμπτει η τιμή του Bitcoin μετά τις ανακοινώσεις του Twitter ότι θα επιτρέπει στους χρήστες του να πληρώνουν τους αγαπημένους τους creators στο κοινωνικό δίκτυο χρησιμοποιώντας το δημοφιλές κρυπτονόμισμα.

Σήμερα το Bitcoin διαπραγματεύεται στα 45.025 δολάρια.

Να σημειωθεί πως το Twitter εισήγαγε το tipping ως δοκιμαστική λειτουργία τον Μάιο. Πρόκειται ουσιαστικά για μια λειτουργία που βοηθά τους creators να κερδίζουν χρήματα από τους followers τους για το περιεχόμενο που δημοσιεύουν στην πλατφόρμα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Twitter, το Tips feature θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες iOS αυτήν την εβδομάδα, ενώ για τους χρήστες Android θα κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες.

Τέλος, το Twitter είπε χθες ότι πειραματίζεται με μια λειτουργία που θα επιτρέπει στους χρήστες να πιστοποιούν και να παρουσιάζουν τα NFT digital assets τους στο κοινωνικό δίκτυο. Η εταιρεία δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το blockchain project, αλλά είπε ότι είναι ένας άλλος τρόπος για να υποστηρίξει τους creators που ασχολούνται με την ψηφιακή τέχνη.