ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Έξυπνος» θερμοσίφωνας: Η συσκευή που χρειαζόμαστε σε όλα τα σύγχρονα σπίτια

«Έξυπνος» θερμοσίφωνας: Η συσκευή που χρειαζόμαστε σε όλα τα σύγχρονα σπίτια

Η ζεστασιά που θέλουμε να αισθανόμαστε στο σπίτι μας, ειδικά τον χειμώνα, σχετίζεται με μια σειρά από παράγοντες, που δεν έχουν να κάνουν μόνο με τη θέρμανση σπιτιού.

Διότι, η ζεστασιά εμπεριέχει εν πολλοίς την άνεση, τη λειτουργικότητα, την ασφάλεια και γενικά την ποιότητα ζωής που θέλουμε - κάθε ένας από εμάς - για το σπίτι μας, τον δικό μας χώρο, το «καταφύγιό» μας, όπως συνηθίζουμε να λέμε. Είναι λοιπόν η ώρα να κατανοήσουμε ακόμα καλύτερα πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες του σπιτιού μας ώστε αυτή η πολυπόθητη ζεστασιά να επιτυγχάνεται εύκολα και αβίαστα, ακόμα και πριν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε το σύστημα θέρμανσης που έχουμε επιλέξει.

«Κλειδί» είναι μια συσκευή που χρησιμοποιούμε πάρα πολύ συχνά και η οποία, αναλόγως τις δυνατότητές της, μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητά μας. Πρόκειται για τον θερμοσίφωνα του σπιτιού, που ρυθμίζει το ζεστό νερό που χρειαζόμαστε.

Θερμοσίφωνες «νέας γενιάς»

Στα παλιότερα σπίτια, ο θερμοσίφωνας ήταν - περίπου – ένα «αναγκαίο κακό»: Ογκώδης, ενεργοβόρος, δύσχρηστος. Ενίοτε μάλιστα, χρειαζόταν να έχουμε στο ίδιο σπίτι και περισσότερες από μία τέτοιες συσκευές, για παράδειγμα, άλλη στο μπάνιο, άλλη στην κουζίνα.

Η παραπάνω εικόνα όμως ανήκει ολοκληρωτικά στο παρελθόν και δεν έχει καμία σχέση με τις σημερινές δυνατότητες ενός θερμοσίφωνα «νέας γενιάς» ή ενός «έξυπνου» θερμοσίφωνα, που μπορούμε πολύ απλά, εύκολα και άμεσα να τοποθετήσουμε στο σπίτι μας – σε όποιο χώρο θέλουμε.

Αναλυτικότερα και ξεκινώντας από την εμφάνιση, οι θερμοσίφωνες σήμερα είναι όμορφες συσκευές, που μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού εμείς θέλουμε. Ακόμα κι αν μας εξυπηρετεί να τοποθετήσουμε τον νέο μας θερμοσίφωνα στο σαλόνι μας, μπορούμε άφοβα να προχωρήσουμε με αυτή την επιλογή. Ο θερμοσίφωνας Tesy BelliSlimo Wi-Fi Reverse 80Lt ή 100Lt που βρίσκουμε στα καταστήματα της αλυσίδας Κωτσόβολος διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό, με επίπεδη, λεπτή σιλουέτα και συμπαγή κατασκευή, με οριζόντια ή κάθετη μορφή κατασκευής και βάθος μόλις 28 εκατοστών!

Υψηλή τεχνολογία εφαρμογών με ασύρματη λειτουργία μέσω Internet

Ο θερμοσίφωνας Tesy BelliSlimo ενσωματώνει υψηλή τεχνολογία εφαρμογών, με φιλικό προς τον χρήστη ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου και διαχείριση μέσω Wi-Fi, αλλάζοντας σημαντικά την καθημερινότητά μας και διευκολύνοντας τις ανάγκες μας. Έχουμε λοιπόν μία κομψή συσκευή, την οποία μπορούμε να τοποθετήσουμε κάθετα ή οριζόντια στον χώρο μας και η οποία ενσωματώνει τεχνολογίες επόμενης γενιάς και μας διευκολύνει στη χρήση με τον ηλεκτρονικό του πίνακα, το ενσωματωμένο θερμόμετρο ακριβείας που διαθέτει και τη δυνατότητα διαχείρισης μέσω διαδικτύου.

Από εκεί και πέρα όμως, πρέπει να γνωρίζουμε ότι ο Tesy BelliSlimo προσφέρει κορυφαία απόδοση, εξασφαλίζοντάς μας άμεσα ζεστό νερό - ενώ μπορεί ακόμα και να μας δίνει αρκετή ποσότητα ζεστού νερού για ένα γρήγορο, πρώτο ντους. Παράλληλα, διαθέτει λειτουργία σε Demnad mode, κατά την οποία υπολογίζει αυτόματα τον χρόνο που απαιτείται έως ότου να ζεστάνει το νερό, ενώ μετράει αντίστροφα μέχρι ο θερμοσίφωνας να φτάσει στην απαιτούμενη θερμοκρασία. Διαθέτει δύο δοχεία νερού, με ανεξάρτητα θερμαντικά στοιχεία και διαθέτει επίσης λειτουργία διακοπών και λειτουργία Boost.

Αυτό που είναι πολύ σημαντικό όμως είναι το γεγονός πως διαθέτει λειτουργία ECO Smart, μέσω της οποίας και χάρη στο ειδικά αναπτυγμένο και ενσωματωμένο λογισμικό του, καταναλώνει λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια, μειώνοντας τα έξοδα του λογαριασμού ρεύματος. Το Tesy BelliSlimo πετυχαίνει έτσι την υψηλότερη δυνατή Ενεργειακή Κλάση Β στην κατηγορία του, ενώ πρέπει να σημειώσουμε, την ίδια στιγμή, δεν μειώνεται καθόλου η ποσότητα του νερού που ζεστάθηκε και επομένως, δεν επηρεάζεται καθόλου η άνεσή μας ως καταναλωτές.

Συμπερασματικά, τι μας προσφέρει ένας θερμοσίφωνας Tesy BelliSlimo Wi-Fi Reverse; Μας δίνει τη δυνατότητα να τον διαχειριστούμε από όπου κι αν βρισκόμαστε, μέσω διαδικτύου και έτσι να έχουμε ζεστό νερό άμεσα, όποτε το χρειαζόμαστε. Ταυτόχρονα, μας ενημερώνει για το πόσος χρόνος απομένει έως ότου να επιτευχθεί η επαρκής ποσότητα νερού στην επιθυμητή θερμοκρασία, ενώ μπορεί να λειτουργεί σε ECO Smart, καταναλώνοντας τη λιγότερη δυνατή ηλεκτρική ενέργεια. Το μόνο που μένει σε εμάς είναι να επιλέξουμε εάν τις ανάγκες μας καλύπτει καλύτερα ο θερμοσίφωνας Tesy BelliSlimo Wi-Fi Reverse 80Lt ή εάν, για παράδειγμα, έχουμε οικογένεια και πιο πολλές ανάγκες, χρειαζόμαστε τον Tesy BelliSlimo Wi-Fi Reverse των 100Lt. Σε κάθε περίπτωση, είναι βέβαιο πως θα έχουμε στο σπίτι μας μία κομψή, όμορφη και απολύτως εύχρηστη συσκευή, που είναι σε θέση να ικανοποιεί τις ανάγκες μας για ζεστό νερό καθημερινά, με τον καλύτερο τρόπο.

Στα καταστήματα Κωτσόβολος βρίσκουμε μια σειρά από λύσεις θέρμανσης που μπορούν να κάνουν την ποιότητα της ζωής και της καθημερινότητάς μας πολύ καλύτερη. Με έξυπνο τρόπο, δημιουργούμε τη σπιτική ζεστασιά που χρειαζόμαστε για να είμαστε πάντα χαρούμενοι και ήρεμοι στον χώρο μας.

Δείτε εδώ το αφιέρωμα του Newsbomb.gr στη θέρμανση