ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τα ορόσημα της ζωής μας: Σπίτι με στεγαστικό δάνειο

Τα ορόσημα της ζωής μας: Σπίτι με στεγαστικό δάνειο

Η αλλαγή μας αρέσει, η αλλαγή μας ανανεώνει, η αλλαγή μας κάνει να βλέπουμε τα πράγματα και την ίδια τη ζωή μας «από την αρχή». Από την απλή ανανέωση που φέρνει μια καινούρια δραστηριότητα στην καθημερινότητά μας έως τις δομικές αλλαγές που μπορεί να αφορούν ακόμα και στο σπίτι μας, επιζητούμε την αλλαγή και την επιδιώκουμε, εξετάζοντας κάθε φορά τις επιλογές μας και τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να την επιτύχουμε.

Η αλήθεια είναι πως τις αλλαγές στη ζωή μας τις χρειαζόμαστε – ακόμα και ως δοκιμές για να βρούμε αυτό που μας ταιριάζει περισσότερο, αυτό που θα θέλαμε ως ιδανικό: Από το στυλ μας στα ρούχα, τα χόμπι μας, τα στέκια μας, αλλά, κυρίως, το σπίτι μας, που είναι ένα από τα σημαντικότερα ορόσημα της ζωής μας. Προσπαθώντας να βρούμε το σπίτι που θα καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες μας, αναζητούμε το καλύτερο δυνατό, ανανεώνοντας τις προοπτικές μας με τον αποτελεσματικότερο τρόπο.

Το σπίτι μας άλλωστε είναι ο χώρος μας και χρειαζόμαστε συχνά είτε να τον ανανεώνουμε είτε ακόμα και να τον δημιουργούμε «από το μηδέν». Μας αρέσει να έχουμε επιλογές, να μπορούμε να βλέπουμε το μέλλον δυναμικά και αισιόδοξα και να προχωράμε σε κινήσεις που διευρύνουν τους ορίζοντές μας, έχοντας μαζί μας συνοδοιπόρους που εξελίσσονται με τις ανάγκες μας και μας ακολουθούν σε κάθε φάση της πορείας μας.

Το γιατί μπορεί να οδηγηθούμε στην απόφαση να αλλάξουμε σπίτι, είτε να αγοράσουμε νέο, είτε να χτίσουμε ένα δικό μας, είτε, τέλος, να ανακαινίσουμε ένα σπίτι που μας ανήκει για να μείνουμε εκεί, μπορεί να ποικίλει. Συνήθως, μια τέτοια απόφαση, συμπίπτει με μία ακόμα αλλαγή στη ζωή μας: Ετοιμαζόμαστε να γίνουμε γονείς ή μετακομίζουμε γιατί αλλάξαμε εργασία. Από την άλλη, μπορεί να θέλουμε να αλλάξουμε σπίτι γιατί κουραστήκαμε από τα ίδια και τα ίδια. Τέλος, ένας πολύ συνηθισμένος λόγος για την αλλαγή σπιτιού είναι η επιζητούμενη ανανέωση, σε μια καθημερινότητα που μας έχει «κουράσει».

Σπίτι με στεγαστικό δάνειο

Προχωρώντας σε ένα σημαντικό ορόσημο της ζωής μας, όπως είναι η αγορά ή και η ανακαίνιση σπιτιού, εξετάζουμε ενδελεχώς το ζήτημα του στεγαστικού δανείου. Επιζητώντας να αποκτήσουμε το σπίτι των ονείρων μας και να αλλάξουμε τη ζωή μας ή να ανακαινίσουμε την κατοικία μας και να αναβαθμίσουμε έτσι το περιβάλλον μας, αναζητούμε τον αξιόπιστο «σύμμαχο» που θα μας συμπαρασταθεί με τον τρόπο που χρειαζόμαστε. Η Attica Bank, η τράπεζα που εξελίσσεται για να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της, έχει δημιουργήσει το Στεγαστικό Δάνειο Attica My Home που μπορεί να μας βοηθήσει να προχωρήσουμε στις αλλαγές που θέλουμε, δυναμώνοντας ουσιαστικά το σπίτι μας, το ορόσημο της ζωής μας.

Tο Attica My Home διαθέτει ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης και μας καλύπτει τόσο για αγορά νέας κατοικίας, όσο και για εργασίες ανέγερσης, αποπεράτωσης, επέκτασης ανακαίνισης ή επισκευής της κατοικίας μας, αλλά ακόμα και για αγορά οικοπέδου με σκοπό την ανέγερση κατοικίας.

Το Στεγαστικό Δάνειο Attica My Home διαθέτει εξάλλου μία σειρά από πλεονεκτήματα που ουσιαστικά αποτελούν πολύτιμους λόγους για να το επιλέξουμε: Από το σταθερό επιτόκιο μέχρι ειδικές εκπτώσεις, πριν προβούμε σε οποιαδήποτε απόφαση, αξίζει να μελετήσουμε πραγματικά τι μας συμφέρει. Αναλυτικά και πιο συγκεκριμένα, αυτό το στεγαστικό δάνειο μας δίνει:

  • Επιτόκιο από 2,6%, πλέον εισφοράς Ν.128/75, σήμερα 0,12%
  • Έκπτωση στο κυμαινόμενο επιτόκιο για ακίνητα υψηλής ενεργειακής απόδοσης
  • Επιλογή σταθερού, κυμαινόμενου ή συνδυαστικού επιτοκίου, σταθερής και κυμαινόμενης διάρκειας
  • Προνομιακά πακέτα ασφάλισης κατοικίας

Επιπλέον, στα βασικά χαρακτηριστικά του δεν πρέπει να παραλείπουμε τα εξής:

  • Διάρκεια δανείου έως 30 έτη
  • Χρηματοδότηση που ανέρχεται έως και στο 80% της εκτιμηθείσας αξίας ακινήτου

Για να ενημερωθούμε όπως πρέπει για τις ευκαιρίες που μας δίνει το Στεγαστικό Δάνειο Attica My Home μπορούμε είτε να διαβάσουμε όλες τις πληροφορίες στην ιστοσελίδα της τράπεζας, είτε να επισκεφθούμε διά ζώσης ένα από τα Καταστήματα του Δικτύου της. Εκεί, εξειδικευμένοι υπάλληλοι θα ακούσουν τις ανάγκες μας και θα μας ενημερώσουν για όλες μας τις επιλογές, ώστε, χωρίς αμφιβολία, να καταλήξουμε στην καλύτερη και πιο συμφέρουσα απόφαση για εμάς.

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για το Στεγαστικό Δάνειο Attica My Home στο https://www.atticabank.gr/

Δείτε εδώ το αφιέρωμα του Newsbomb.gr στα Στεγαστικά Δάνεια