ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στεγαστικά δάνεια «νέας εποχής»: Ο τρόπος να αποκτήσουμε το σπίτι των ονείρων μας

Στεγαστικά δάνεια «νέας εποχής»: Ο τρόπος να αποκτήσουμε το σπίτι των ονείρων μας

Ποιος μπορεί σήμερα να ισχυριστεί πως πριν από μόλις δέκα χρόνια μπορούσε να «προβλέψει» τη σημερινή πραγματικότητα; Η αδιαμφισβήτητη αλήθεια είναι πως ο κόσμος μας αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και, ακόμα και χωρίς την καθολική επιρροή της πανδημίας σε όλους τους τομείς, πολύ δύσκολα μπορούμε να οραματιστούμε το μέλλον σε ικανοποιητικό βαθμό. Βεβαίως, υπάρχουν οι σταθερές της ζωής, που υπό το πρίσμα του covid-19, έγιναν ακόμα πιο ξεκάθαρες και σαφείς και οι οποίες μπορούν να γίνουν ο άξονας, η βάση για να μπορέσουμε να χτίσουμε το αύριο που ονειρευόμαστε.

Το σπίτι μας, η εστία, η κατοικία μας είναι μία από αυτές τις «σταθερές», που όσο κι αν η κατάσταση και τα δεδομένα διαφοροποιούνται, δεν αλλάζουν, ως προς την ουσία τους. Ενδέχεται να αλλάξουν οι ανάγκες μας, να αλλάξουν οι απαιτήσεις μας και οι προδιαγραφές, όμως το σπίτι μας είναι πάντα ο δικό μας χώρος, το «καταφύγιό» μας, σύμφωνα με την κλισέ έκφραση, που όμως βρίσκει πάντα εφαρμογή. Είναι το μέρος που οργανώνουμε τη ζωή μας ολόκληρη, είναι ο χώρος που μας αρέσει να διαμορφώνουμε αναλόγως με την προσωπικότητά μας, είναι ο χώρος που θα στεγάσει την οικογένειά μας, τον σύντροφο και τα παιδιά μας και που θα γίνει και γι’ αυτούς – τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μας – η βάση και η αφετηρία για την «εκτόξευση» και την πραγματοποίηση των ονείρων τους.

Μια «σταθερά» που εξελίσσεται για να καλύπτει τις ανάγκες μας

Το «μεγάλο ζητούμενο» λοιπόν είναι να αποκτήσουμε το σπίτι που μας καλύπτει, το σπίτι που μας ταιριάζει και το σπίτι που ονειρευόμαστε, ώστε να δημιουργήσουμε μία από τις σημαντικότερες σταθερές της ζωής μας με τρόπο ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες μας, κάθε φορά. Αυτό που χρειαζόμαστε λοιπόν, είναι να έχουμε δίπλα μας, συμπαραστάτη και στήριγμά μας αυτόν που μπορεί να εξελίσσεται για να καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες μας αυτές, αυτόν που μπορεί να αλλάζει μαζί μας για κάθε επόμενη ημέρα.

Η Attica Bank είναι η τράπεζα που διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να μας στηρίξει σε αυτή την προσπάθεια με τον αποτελεσματικότερο τρόπο. Με το Στεγαστικό Δάνειο Attica My Home έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε το δικό μας σπίτι όπως το ονειρευόμαστε, όπως το χρειαζόμαστε και όπως θέλουμε να το διαμορφώσουμε ώστε να καλύπτει, όχι μόνο τις ανάγκες μας, αλλά και τις επιθυμίες μας. Με το Attica My Home «απολαμβάνουμε» προνομιακό επιτόκιο, ενώ παράλληλα μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τους εξαιρετικά ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης που διαθέτει.

Αρχικά, πρέπει να γνωρίζουμε ότι πρόκειται για ένα εργαλείο με το οποίο μπορούμε να προχωρήσουμε σε μία σειρά κινήσεων, καθώς μας καλύπτει για κάθε μία από τις εξής περιπτώσεις:

  • Για αγορά κατοικίας
  • Για εργασίες ανέγερσης, αποπεράτωσης, επέκτασης, ανακαίνισης ή επισκευής της κατοικίας
  • Για αγορά οικοπέδου με σκοπό την ανέγερση.

Επιπλέον, μας προσφέρει μία σειρά από πλεονεκτήματα που συνολικά δημιουργούν ένα στεγαστικό δάνειο που μπορεί να μας οδηγήσει με άνεση, ασφάλεια και εμπιστοσύνη ακριβώς εκεί που επιθυμούμε. Αναλυτικότερα, προσφέρει:

  • Eπιτόκιο από 2,6%, πλέον εισφοράς Ν.128/75, σήμερα 0,12%
  • Έκπτωση στο κυμαινόμενο επιτόκιο για ακίνητα υψηλής ενεργειακής απόδοσης
  • Επιλογή σταθερού, κυμαινόμενου ή συνδυαστικού επιτοκίου, σταθερής και κυμαινόμενης διάρκειας
  • Προνομιακά πακέτα ασφάλισης κατοικίας.

H διάρκεια δανείου φτάνει έως τα 30 έτη, με τη χρηματοδότηση να ανέρχεται έως και στο 80% της εκτιμηθείσας αξίας ακινήτου.

Σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία, χρειαζόμαστε ένα στήριγμα που θα μπορεί να εξελίσσεται μαζί με εμάς και τις ανάγκες μας. Χρειαζόμαστε ένα σπίτι που θα στεγάσει τη ζωή μας και θα μας επιτρέψει να ανοίξουμε τα φτερά μας στο αύριο. Με το Στεγαστικό Δάνειο Attica My Home μπορούμε να προχωρήσουμε στο μέλλον, έχοντας συνοδοιπόρο τον ειδικό που αφουγκράζεται τις ανάγκες μας και εξελίσσεται μαζί μας. Η Attica Bank αλλάζει μαζί μας για κάθε ημέρα που έρχεται κι εμείς την εμπιστευόμαστε για τη ζωή που ονειρευόμαστε.

Περισσότερες πληροφορίες για το Στεγαστικό Δάνειο Attica My Home στο https://www.atticabank.gr/

Δείτε εδώ το αφιέρωμα του Newsbomb.gr στα Στεγαστικά Δάνεια