ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στεγαστικό που ελίσσεται μαζί με τις ανάγκες και την εποχή: Αυτή είναι η ευκαιρία μας

Στεγαστικό που ελίσσεται μαζί με τις ανάγκες και την εποχή: Αυτή είναι η ευκαιρία μας

Το να αποκτήσουμε ένα σπίτι όπως το ονειρευόμαστε και όπως το χρειαζόμαστε, είναι πολλές φορές ένας από τους βασικούς στόχους της ζωής μας. Το σπίτι μας είναι ο χώρος που ανασυγκροτούμαστε καθημερινά, για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της καθημερινότητας και παράλληλα, όπως αποδείχθηκε τα τελευταία δύο χρόνια με την αφορμή της πανδημίας, είναι πολλά περισσότερα: Μπορεί να είναι λοιπόν ο χώρος που εργαζόμαστε, ο χώρος που διασκεδάζουμε, ο χώρος από τον οποίο επικοινωνούμε με φίλους και γνωστούς, με συγγενείς κι αγαπημένους.

Ευλόγως, επομένως, το να αποκτήσουμε ένα σπίτι που θα καλύπτει τις ανάγκες μας αυτές και θα μας εξελίσσει όσο δυνατόν περισσότερο, είναι ένας από τους βασικούς στόχους της ζωής μας. Μάλιστα, πολλές φορές, θεωρείται ένας από τους πιο δύσκολους στόχους της ζωής μας για να το επιτύχουμε, καθώς είτε η ενημέρωσή μας είναι ελλιπής, είτε είχαμε, πιθανώς, την ατυχία να μην αποταθούμε στους ειδικούς.

Όταν όμως θέτουμε έναν στόχο στη ζωή μας, οφείλουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να τον επιτύχουμε και να αναζητήσουμε ενδελεχώς τον αποτελεσματικότερο, αποδοτικότερο τρόπο – εκείνον που μας ταιριάζει και ο οποίος καλύπτει τις ανάγκες μας. Φυσικά, δεν είναι δυνατόν να καταφέρουμε μόνοι μας να επιτύχουμε τα πάντα – η λύση είναι να απευθυνόμαστε κάθε φορά στους ειδικούς.

Το σπίτι που ονειρευόμαστε με το Στεγαστικό Δάνειο Attica My Home

Η Attica Bank είναι η τράπεζα στην οποία απευθυνόμαστε για ένα στεγαστικό δάνειο, ιδανικό για τις ανάγκες μας. Διότι, η Attica Bank εξελίσσεται μαζί με τις ανάγκες των πελατών της και αλλάζει μαζί τους για κάθε νέα μέρα που έρχεται. Έτσι, δημιούργησε το Στεγαστικό Δάνειο Attica My Home και μας προσκαλεί να το τολμήσουμε, εδώ και τώρα!

Πρόκειται για ένα στεγαστικό δάνειο που διαθέτει ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης και μας καλύπτει για κάθε περίπτωση που αφορά στο σπίτι μας: Για αγορά κατοικίας, για εργασίες ανέγερσης ή και για την αγορά οικοπέδου από την αρχή, αλλά και για εργασίες αποπεράτωσης, επέκτασης, ανακαίνισης ή επισκευής.

Συγκεκριμένα, μπορούμε να αποταθούμε στην Attica Bank και να αποκτήσουμε στεγαστικό δάνειο με:

  • Επιτόκιο από 2,6%, πλέον εισφοράς Ν.128/75, σήμερα 0,12%
  • Έκπτωση στο κυμαινόμενο επιτόκιο για ακίνητα υψηλής ενεργειακής απόδοσης
  • Επιλογή σταθερού, κυμαινόμενου ή συνδυαστικού επιτοκίου, σταθερής και κυμαινόμενης διάρκειας
  • Προνομιακά πακέτα ασφάλισης κατοικίας.

Επιπλέον, το Στεγαστικό Δάνειο Attica My Home προσφέρει:

  • Διάρκεια δανείου έως 30 έτη
  • Χρηματοδότηση που ανέρχεται έως και στο 80% της εκτιμηθείσας αξίας ακινήτου.

Η Attica Bank προσφέρει στεγαστικά δάνεια που «ακούν» τις ανάγκες μας και καλύπτουν τις απαιτήσεις μας. Στεγαστικά δάνεια που μπορούν να μας βοηθήσουν με τον καλύτερο τρόπο να επιτύχουμε έναν από τους σπουδαιότερους στόχους της ζωής μας, να αποκτήσουμε δηλαδή το σπίτι των ονείρων μας. Αρκεί είτε να επισκεφθούμε ένα από τα Καταστήματα του Δικτύου της τράπεζας για να ενημερωθούμε για τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσουμε και τα δικαιολογητικά που απαιτείται να προσκομίσουμε, είτε να ενημερωθούμε αναλυτικά από την ιστοσελίδα https://www.atticabank.gr/, όπου θα βρούμε όλες τις λεπτομέρειες για το Στεγαστικό Δάνειο Attica My Home.

Το σπίτι μας αποτελεί στόχο ζωής και με τη βοήθεια και τη στήριξη της Attica Bank, της τράπεζας που εξελίσσεται μαζί μας για να καλύπτει τις ανάγκες μας, μπορούμε να το αποκτήσουμε όπως ακριβώς το έχουμε φανταστεί!

Δείτε εδώ το αφιέρωμα του Newsbomb.gr στα Στεγαστικά Δάνεια