ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Lamda Development: Επτά υποψήφιοι για τα έργα υποδομής του Ελληνικού

Lamda Development: Επτά υποψήφιοι για τα έργα υποδομής του Ελληνικού

Προσφορές από επτά εταιρείες, στο πλαίσιο του σχετικού διαγωνισμού για την επιλογή του αναδόχου για την κατασκευή των πρώτων, βασικών έργων υποδομής του Ελληνικού, υποβλήθηκαν τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Lamda Development.

Παράλληλα, η εταιρεία ενημερώνει μέσω ανακοίνωσής της ότι θα ακολουθήσει η αξιολόγηση των προσφορών και, εντός του Φεβρουαρίου 2022, θα ανακοινωθεί ο ανάδοχος.

Σημειώνεται ότι χθες η Lamda Development ανακοίνωσε ότι παραδίδει στο κοινό το πρώτο μέρος του Μητροπολιτικού Πάρκου στο Ελληνικό, το Experience Park, μόλις έξι μήνες μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

Το Ellinikon Experience Park ανοίγει τις πόρτες του στις 20 Δεκεμβρίου, πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο και καλύπτει μία έκταση πάνω από 70 στρέμματα, η οποία αποτελεί μέρος του Μητροπολιτικού Πάρκου του Ελληνικού, στον χώρο του πρώην Διεθνούς Αεροδρομίου της Αθήνας, όπου δεσπόζουν τα τρία υπόστεγα της Πολεμικής Αεροπορίας, τα οποία είναι χαρακτηρισμένα από το Υπουργείο Πολιτισμού ως νεότερα μνημεία.

Όπως αναφέρει η Lamda Development, τo βιωματικό αυτό πάρκο είναι η αρχή ενός νέου τρόπου ζωής. Αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό που μας περιμένει όλους για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα της πόλης, να εξερευνήσουμε, να χαλαρώσουμε, αλλά και να ζήσουμε ξεχωριστές εμπειρίες κοντά στη φύση.