ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πανεπιστήμιο Πειραιώς: Προκηρύχθηκε για όγδοη χρονιά το πρώτο αγγλόφωνο Μεταπτυχιακό στην Ενέργεια

Πανεπιστήμιο Πειραιώς: Προκηρύχθηκε για όγδοη χρονιά το πρώτο αγγλόφωνο Μεταπτυχιακό στην Ενέργεια
INTIME

Εν μέσω καταιγιστικών εξελίξεων στον τομέα της ενέργειάς, προκηρύχθηκε ο επόμενος κύκλος σπουδών (2022-2023) του αγγλόφωνου διεπιστημονικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος MSc in Energy: Strategy, Law & Economics, στο Τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Πρόκειται για το πρώτο διεπιστημονικό Μεταπτυχιακό στην Ελλάδα και ένα από τα πιο καινοτόμα στην Ευρώπη αφιερωμένο στη Στρατηγική, το Δίκαιο και τα Οικονομικά της Ενέργειας.

Το Πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο στα αιτήματα και τις προσδοκίες της αγοράς και στενά συνδεδεμένο με ενεργειακούς φορείς, επιχειρήσεις και διεθνείς οργανισμούς. Προβλέπεται η χορήγηση σημαντικού αριθμού υποτροφιών, με την ευγενική υποστήριξη ηγετικών επιχειρήσεων και φορέων και, όπως κάθε χρόνο, με την επιφύλαξη των περιορισμών μετακίνησης, εκπαιδευτικές επισκέψεις σε σημαντικά κέντρα λήψη αποφάσεων και ενεργειακών εξελίξεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Abu Dhabi, Νέα Υόρκη, Chicago κλπ.).

Οι αιτήσεις, για περιορισμένo αριθμό θέσεων, γίνονται δεκτές μέχρι 17 Ιουνίου 2022 στο ειδικό έντυπο στον διαδικτυακό τόπο του Μεταπτυχιακού www.des.unipi.gr/el/msc/ma-energy (Προκήρυξη/Application). Για ερωτήσεις/επικοινωνία: energy@unipi.gr, τηλ: 210 414 2716, -2394, -2196.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων