ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Power Pass: Καταβάλλεται το επίδομα ενέργειας - Τι πρέπει να προσέξετε

Power Pass: Καταβάλλεται το επίδομα ενέργειας - Τι πρέπει να προσέξετε
Η πληρωμή θα γίνει σε όσους εγκρίθηκε ήδη η αίτηση και πήραν πάνω από το ελάχιστο ποσό της επιδότησης.
Intime News / Φωτογραφία αρχείου

Power Pass: Οι ημερομηνίες για τη δεύτερη φάση του επιδόματος για το ηλεκτρικό ρεύμα «κλείδωσαν».

Εν αναμονή της καταβολής του Power Pass Ιουνίου βρίσκονται οι δικαιούχοι. Από μέρα σε μέρα αναμένεται να δουν τα χρηματικά ποσά να πιστώνονται στους λογαριασμούς τους οι δικαιούχοι καθώς ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, είχε αναφέρει ότι οι πληρωμές θα γίνουν προς το τέλος Αυγούστου ή το αργότερο αρχές Σεπτεμβρίου 2022.

Ορισμένοι καταναλωτές έλαβαν εκκαθαριστικούς λογαριασμούς μέσα στον Ιούνιο, οπότε η κυβέρνηση όρισε άλλη μία πληρωμή. Για τις αιτήσεις που έχουν ήδη υποβληθεί, θα ληφθούν στοιχεία από τους παρόχους ενέργειας για τους λογαριασμούς που έχουν εκδοθεί εντός Ιουνίου.

Προκειμένου να καταβληθούν τα χρηματικά ποσά που συνολικά είναι περίπου 20 εκατ. ευρώ δεν θα χρειαστεί να γίνει νέα αίτηση από την πλευρά των δικαιούχων. Θυμίζουμε ότι τα ποσά που δόθηκαν στην πρώτη μεγάλη πληρωμή αφορούσαν τους λογαριασμούς ρεύματος για τους μήνες από Δεκέμβριο του 2021 μέχρι τον Μάιο του 2022.

Τέλος, σημειώνεται ότι όσοι πολίτες δεν έλαβαν χρήματα ούτε στον πρώτο γύρο, δεν θα δουν κάποιο ποσό στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Σχετικές ειδήσεις