ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Άδωνις Γεωργιάδης: «Σύστησε» τον γιο του Αλκαίο στο τηλεοπτικό κοινό

Γεωργιάδης: «Σύστησε» τον γιο του Αλκαίο στο τηλεοπτικό κοινό – Οι πρώτες δηλώσεις του παιδιού
Ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Intime News

Επίσκεψη στην Βαρβάκειο Αγορά και σε καταστήματα παιχνιδιών πραγματοποίησε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης μαζί με τον γιο του.

Επίσκεψη στην Βαρβάκειο Αγορά αλλά και σε γνωστή αλυσίδα παιχνιδιών πραγματοποίησε την παραμονή Χριστουγέννων ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης .

«Συναντήθηκα με τους δύο προέδρους των Κρεοπωλών και της Ιχθυαγοράς και περάσαμε σχεδόν από όλα τα μαγαζιά. Μίλησα με κόσμο και συμφωνήσαμε να βρούμε τρόπους να αναδείξουμε την Βαρβάκειο ακόμη περισσότερο» αναφέρει με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο κ. Γεωργιάδης υπογραμμίζοντας πως «οι τιμές ήταν πράγματι εξαιρετικά καλές. Αυτή είναι η δουλειά μου. Να είμαι δίπλα στον καταναλωτή, να είμαι δίπλα στον συμπολίτη που τώρα περνάει δύσκολα και πιέζεται».

Στην συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης επισκέφθηκε μαζί με τον γιο του Αλκαίο καταστήματα παιχνιδιών ξεκινώντας από το Jumbo για να δούνε το «Καλάθι του Άη Βασίλη». Ακολούθησε επίσκεψη στον «Μουστάκα» στο Μοναστηράκι ενώ με τον πρόεδρο του ΣΕΒΠΑ (Συνδέσμου των παιχνιδιών) κ.Παπαδόπουλο επισκέφθηκε στην Γλυφάδα το ELC όπου όλα τα παιχνίδια εκεί έχουν έναν εκπαιδευτικό χαρακτήρα και μετέχει κανονικά στο «Καλάθι του Άη Βασίλη».

Ακολούθησε επίσκεψη στην Βάρη στο Bla Bla και στο κατάστημα με παιχνίδια Ganesh.

«Το καλάθι του Άη Βασίλη που έχει παιχνίδια σε πολύ χαμηλές τιμές, πάει πολύ καλά», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Οι πρώτες δηλώσεις του γιού του Άδωνι Γεωργιάδη

«Έχω έρθει με τον γιο μου, τον Αλκαίο. Σήμερα γυρνάμε στα παιχνιδάδικα, θα πάμε σε πολλά, να δούμε πώς πάει το καλάθι του Άη Βασίλη που έχει παιχνίδια σε πολύ χαμηλές τιμές. Πάει πολύ καλά απ’ ότι μαθαίνω», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ΕΡΤ. Ο γιος του, τον οποίο «σύστησε» στην κάμερα ο υπουργός, εξήγησε τι παιχνίδια πήρε, διαλέγοντας ένα τηλεσκόπιο και ένα «μηχανικό χέρι».

«Μόνος του ο γιος μου διάλεξε από το καλάθι του Άη Βασίλη. Στα Jumbo έχουν βάλει 100 κωδικούς, όχι 10 που είπαμε εμείς. Δέκα φορές περισσότερους, άρα να μην πούμε μπράβο; Πολλοί στην αρχή έλεγαν ότι δεν θα έχουμε επώνυμα παιχνίδια και ότι θα είναι δεύτερης διαλογής. Δεν ισχύει. Είναι όλα επώνυμα παιχνίδια, καινούργια, ωραία και σε καλές τιμές, που εβδομάδα με την εβδομάδα πέφτουν κιόλας», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Σχετικές ειδήσεις

Άδωνις:Το καλάθι του νοικοκυριού μειώθηκε κατά 14% από την πρώτη μέρα

Εισαγγελείς κατά Γεωργιάδη μετά τις αναφορές για Ελένη Τουλουπάκη

Γεωργιάδης: Σε λίγα χρόνια η Ελλάδα θα φιλοξενεί μεγάλα data centers