ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σημαντικές μειώσεις στα τιμολόγια ρεύματος για τον Απρίλιο - Οι χρεώσεις των προμηθευτών

Σημαντικές μειώσεις στα τιμολόγια ρεύματος για τον Απρίλιο - Οι χρεώσεις των προμηθευτών
INTIME

Σε σημαντική μείωση των τιμολογίων ρεύματος για τον Απρίλιο προχωρά η ΔΕΗ, καθώς η τιμή για τον επόμενο μήνα διαμορφώνεται στα 16,5 σεντς ανά κιλοβατώρα, δηλαδή σε επίπεδα 15,8% κάτω από τα 19,5 σεντς που είναι η τιμή για το Μάρτιο (και 19,9 σεντς το Φεβρουάριο).

Η καθοδική πορεία των τιμολογίων σημαίνει αντίστοιχα δραστικό περιορισμό της επιδότησης των τιμολογίων από το κράτος, η οποία διαμορφώνεται κάθε μήνα με στόχο τη συγκράτηση των τιμών για τους πελάτες της ΔΕΗ στα 15-16 λεπτά, δηλαδή κοντά στο σημείο που διαμορφώνονται τον Απρίλιο χωρίς την επιδότηση.

Η Ήρων ανακοίνωσε 15,68 λεπτά ανά κιλοβατώρα με έκπτωση συνέπειας για GENEROUS HOME (χωρίς την έκπτωση, η τιμή είναι 19,6 λεπτά ανά κιλοβατώρα). Στο πρόγραμμα SOLAR GENEROUS HOME ανακοίνωσε 14,03 λεπτά ανά κιλοβατώρα με έκπτωση συνέπειας (χωρίς την έκπτωση, η τιμή είναι 16,5 λεπτά ανά κιλοβατώρα).

Η Elpedison ανακοίνωσε στο πρόγραμμα Electricity HomeDay 19,50 λεπτά ανά κιλοβατώρα, ενώ στο πρόγραμμα Elpedison Economy 12,50 λεπτά ανά κιλοβατώρα για οικιακούς πελάτες, χωρίς προϋπόθεση συνέπειας και χωρίς πάγιο.

Η Protergia ανακοίνωσε το Οικιακό Energy Save με τιμή 19,8 λεπτά /kWh ανεξαρτήτως κατανάλωσης, αλλά και το Οικιακό MVP Reward με τιμή 13,98 λεπτά /kWh.

Η WATT & VOLT ανακοίνωσε το πρόγραμμα Zero με τιμή 19,95 λεπτά/kWh ανεξαρτήτως κατανάλωσης.

Η ΖΕΝΙΘ το Power Home Basic με τιμή 16,4 λεπτά ανά κιλοβατώρα.

Η Ελίν δίνει το πρόγραμμα Power On! Home Comfort με τιμή 14,8 λεπτά την κιλοβατώρα.

Η NRG στο πρόγραμμα Prime ανακοίνωσε τιμή Απριλίου στα 18,5 λεπτά ανά κιλοβατώρα.

Η Volton ανακοίνωσε τιμολόγιο στα 16,4 λεπτά με έκπτωση συνέπειας (στα 17,26 λεπτά χωρίς την έκπτωση συνέπειας).

Η Φυσικό Αέριο προσφέρει το οικιακό πρόγραμμα MAXI FREE+ με έκπτωση συνέπειας, στα 10,4 λεπτά ανά κιλοβατώρα.