ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας ήξερε και κάλυπτε τον Γεωργούλη, δεν είμαστε χαζοί

Άδωνις Γεωργιάδης
Eurokinissi

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι «φαντάζεστε η Νέα Δημοκρατία να δείξει όλες τις φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα με τον Αλέξη Γεωργούλη και να αρχίσει να λέει ΣΥΡΙΖΑ, παιδοβιαστές, ΣΥΡΙΖΑ βιαστές, ΣΥΡΙΖΑ ξυλοδαρμοί γυναικών; Φαντάζεστε να λέει τέτοια;»

«Είναι προφανές ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήξερε και κάλυπτε τον Αλέξη Γεωργούλη, δεν είμαστε χαζοί», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, πρόσθεσε: «Είναι μια εν εξελίξει δικαστική διαδικασία και ο κ. Γεωργούλης έχει το τεκμήριο της αθωότητας, όπως κάθε κατηγορούμενος. Στα πολιτικά ζητήματα τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Θέλω να υπενθυμίσω ότι όταν έγινε η καταγγελία κατά του κ. Λιγνάδη, όλος ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε μία εκστρατεία δολοφονίας χαρακτήρος και του Μητσοτάκη και μία απίστευτη δολοφονία χαρακτήρος της Λίνας Μενδώνη».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι «φαντάζεστε η Νέα Δημοκρατία να δείξει όλες τις φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα με τον Αλέξη Γεωργούλη και να αρχίσει να λέει ΣΥΡΙΖΑ, παιδοβιαστές, ΣΥΡΙΖΑ βιαστές, ΣΥΡΙΖΑ ξυλοδαρμοί γυναικών; Φαντάζεστε να λέει τέτοια;», διερωτήθηκε.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη