ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κρυπτονομίσματα με staking για εξαιρετικά κέρδη το 2023

Κρυπτονομίσματα με staking για εξαιρετικά κέρδη το 2023

Τα κρυπτονομίσματα με staking αποτελούν έναν εξαιρετικό τρόπο για παθητικό εισόδημα. Το stake-to-earn πρόκειται για μια λειτουργία που εφαρμόζεται από αρκετά crypto coins και δίνει τη δυνατότητα στους επενδυτές να αυξήσουν τα κρυπτονομίσματα που έχουν στην κατοχή τους, μεγιστοποιώντας έτσι τα κέρδη τους.

Ο τρόπος για να κάνετε stake είναι αρκετά εύκολος και το μόνο που απαιτεί είναι να διαθέτετε κάποια κέρματα από τα κρυπτονομίσματα που προσφέρουν αυτή τη λειτουργία. Εσείς «κλειδώνετε» τα κρυπτονομίσματα σε ένα smart contract για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και απολαμβάνετε εξαιρετικές ετήσιες επιστροφές (APR).

Ορισμένα tokens προσφέρουν δελεαστικό APR, αλλά έχουν και μεγάλες προοπτικές να ανέβουν σε τιμή.

SONIK – Το γρηγορότερο μιμίδιο της αγοράς με άκρως δελεαστικό staking

Το Sonik αποτελεί το κρυπτονόμισμα που ξεχωρίσαμε περισσότερο, αφού προσφέρει ένα αρκετά υποσχόμενο staking. Το εκτιμώμενο APR του staking είναι 26648% και το 40% της προμήθειας θα διανέμεται σε stakers $SONIK για τα επόμενα 4 χρόνια με τις ανταμοιβές να υπολογίζονται με βάση το ποσοστό σας στο stake και το APY. Το presale έχει ήδη απογειωθεί παρόλο που η προπώληση ξεκίνησε πριν από μερικές μέρες και οι ανταμοιβές αναμένεται να είναι εξαιρετικές.

Μια ομάδα από λάτρεις της κρυπτογράφησης που πιστέψτε στη δύναμη των memes τροφοδοτούν το $SONIK για να απογειωθεί και να φτάσει στα αστέρια. Η κουλτούρα των memes μας έχει απασχολήσει πολύ τελευταία με πολλές viral ιστορίες για το πως έκαναν πολλούς memes επενδυτές εκατομμυριούχους. Τα memes από φύση τους είναι απρόβλεπτα και αδάμαστη, και αυτό ακριβώς ενσαρκώνει το $SONIK – το πνεύμα του αυθορμητισμό και τις απεριόριστες δυνατότητες.

Με το Sonik βλέπουμε τη μαγεία των memes να συναντά τον κόσμο των crypto σε μια συγκλονιστική συγχώνευση. Και ποιoς ξέρει; Μπορεί να γίνετε μέρος της ιστορίας των memes καθώς ο φιλόδοξος στόχος κεφαλαιοποίησης 100 εκατομμυρίων δολαρίων δεν φαίνεται καθόλου απίθανος.

Το $SONIK αναμένεται να γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα και σχεδιάστηκε με σκοπό την διασκέδαση και το γρήγορο κέρδος. Έτσι, αν ενδιαφέρεστε να βρείτε ακόμα περισσότερες προτάσεις για τα καλύτερα altcoins για το 2023 που προσφέρουν μηχανισμό staking, δείτε την αναλυτική λίστα εδώ.

Αγοράστε Sonik εδώ και ξεκινήστε να απολαμβάνετε εξαιρετικά κέρδη

BTC20 – Ήδη στο 500% από την τιμή προπώλησης, μήπως το Sonik είναι το επόμενο;

Το BTC20 αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα κρυπτονομίσματα του 2023, αφού πρόκειται για μια αναπαράσταση του Bitcoin όταν αυτό ήταν στο 1$. Κυκλοφορώντας στο Ethereum και προσφέροντας τεράστια οφέλη στους επενδυτές του, έκανε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα. Μάλιστα, η καταχώρησή του στα DEX ήδη επέφερε κέρδη έως και 500% σε εκείνους που επένδυσαν νωρίς.

Πώς να κάνω stake τα κρυπτονομίσματα μου;

Εάν έχετε ήδη προμηθευτεί κρυπτονομίσματα SONIK ή BTC20, η διαδικασία για να ξεκινήσετε το staking περιλαμβάνει μερικά πολύ εύκολα βήματα. Όπως προαναφέραμε το staking του BTC20 είναι ήδη live, ενώ του SONIK αναμένεται πολύ σύντομα.

Βήμα 1ο: Επίσκεψη στην πλατφόρμα staking

Αρχικά θα πρέπει να επισκεφτείτε την εκάστοτε σελίδα staking του κρυπτονομίσματος που διαθέτετε.

Βήμα 2ο: Σύνδεση ηλεκτρονικού πορτοφολιού

Στη συνέχεια θα πρέπει να συνδεθείτε με το πορτοφόλι που διαθέτει τα εν λόγω κρυπτονομίσματα, ώστε να μπορέσετε να τα καταχωρήσετε στο staking pool. Αφού πραγματοποιηθεί η σύνδεση θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί «Add to stake».

Βήμα 3ο: Έγκριση συναλλαγής

Αφού εγκρίνετε τη συναλλαγή στο πορτοφόλι σας, θα αρχίσετε αμέσως να απολαμβάνετε τα κέρδη. Μάλιστα, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ενημερωθείτε για το APR, τον συνολικό αριθμό κρυπτονομισμάτων που βρίσκονται στο stake pool καθώς και το δικό σας μερίδιο συνεισφοράς.

Twitter/X.com Telegram

Το κείμενο είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως επενδυτική πρόταση. Δεν εκφράζει την προσωπική γνώμη του γράφοντος, της συντακτικής ομάδας ή του ιστότοπου εν γένει. Οποιαδήποτε επένδυση ή συναλλαγή εμπεριέχει ρίσκο, οι προηγούμενες τυχόν αποδόσεις δεν αποτελούν εγγύηση για μελλοντικές αποδόσεις.