ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Bitcoin σε νέο ετήσιο υψηλό - Μεγάλες προσδοκίες και για Ethereum / Solana

Bitcoin σε νέο ετήσιο υψηλό - Μεγάλες προσδοκίες και για Ethereum / Solana

Το Bitcoin κατάφερε νέο ετήσιο υψηλό ποσό, ξεπερνώντας για πρώτη φορά φέτος τα 40.000 δολάρια. Ειδικότερα, η τιμή του Bitcoin σήμερα βρίσκεται στα 41.430 δολάρια, κάτι που ερμηνεύεται σε κέρδη περίπου 150% για εκείνους που επένδυσαν πέρυσι τέτοια εποχή.

Μάλιστα, με τις επερχόμενες εξελίξεις στον χώρο και συγκεκριμένα την αναμενόμενη έγκριση των Spot Bitcoin ETF, το κλίμα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο για ακόμη μεγαλύτερη άνοδο. Φυσικά, τα βλέμματα των επενδυτών στρέφονται τώρα στα καλύτερα altcoins όπως το Ethereum και το Solana, τα οποία ιστορικά ακολουθούν τις ανόδους του Bitcoin .

Αγορά Bitcoin ETF

Bitcoin πάνω από 40000 δολάρια

Η πρόσφατη άνοδος του Bitcoin πάνω από τα 40.000 δολάρια αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός στην αγορά crypto. Γενικά τους τελευταίους 2-3 μήνες η αγορά έχει δείξει τα θετικά της μηνύματα, με ολοένα και περισσότερους επενδυτές να στρέφονται στο Bitcoin.

Ένας από τους κύριους λόγους τόσο για την αύξηση του επενδυτικού ενδιαφέροντος όσο και για την ιστορική αυτή άνοδο της τιμής του Bitcoin , είναι ο αυξανόμενος ενθουσιασμός γύρω από την πιθανή έγκριση ενός διαπραγματεύσιμου αμοιβαίου κεφαλαίου (ETF) Bitcoin στις Η.Π.Α.

Οι αναφορές δείχνουν ότι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των Η.Π.Α. (SEC) πρόκειται να λάβει αποφάσεις για περισσότερες από 12 αιτήσεις σε Spot Bitcoin ETFs, με σημαντικές αλλαγές να έρχονται στο προσκήνιο από το νέο έτος.

Αγορά Bitcoin ETF

Μεγάλες προσδοκίες για Ethereum και Solana

Καθώς το Bitcoin βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ο αντίκτυπος σε άλλα μεγάλα κρυπτονομίσματα, όπως το Ethereum και το Solana, προκαλεί επίσης έντονο ενδιαφέρον. Το Ethereum, σημείωσε και αυτό σημαντική άνοδο, φτάνοντας σε ετήσιο υψηλό και συγκεκριμένα στα περίπου 2.258 δολάρια. Μια αύξηση περίπου 80% μέσα σε διάστημα ενός έτους.

Επιπλέον, το Solana φαίνεται επίσης να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος, με τον όγκο των συναλλαγών να αυξάνεται τις τελευταίες ημέρες. Κάτι που οδηγεί πολλούς επενδυτές στο ερώτημα ποιο θα είναι το επόμενο κρυπτονόμισμα που θα σημειώσει τεράστια άνοδο.

Bitcoin ETF Token - Το καλύτερο ανερχόμενο κρυπτονόμισμα

Εν μέσω αυτών των εξελίξεων, μια αξιοσημείωτη επενδυτική ευκαιρία έρχεται στο προσκήνιο. Ο λόγος για την επίσημη προπώληση του κρυπτονομίσματος Bitcoin ETF Token, το οποίο μέσα σε λίγες μέρες έχει κερδίσει έντονο ενδιαφέρον.

Ειδικότερα, το Bitcoin ETF Token αποτελεί ένα από τα καλύτερα ανερχόμενα κρυπτονομίσματα , το οποίο συνδέει την πορεία του με την εξέλιξη του Bitcoin και την έγκριση των Spot Bitcoin ETFs. Συγκεκριμένα, ο οδικός χάρτης του έργου περιλαμβάνει 5 ορόσημα, τα οποία φορούν την έγκριση των ETFs και την τιμή του BTC.

Κάθε φορά που ένα από τα ορόσημα επιτυγχάνεται, ο φόρος πώλησης που διαθέτει μειώνεται κατά 1%, ενώ καίγεται και το 5% της συνολικής διαθεσιμότητας BTCETF. Αυτό σημαίνει ότι όταν και τα 5 ορόσημα ολοκληρωθούν, ο φόρος θα μηδενιστή και η προσφορά των BTCETF Tokens θα έχει μειωθεί συνολικά κατά 25%.

Θεωρούμε ότι το Bitcoin ETF Token αποτελεί αυτή τη στιγμή την καλύτερη επενδυτική ευκαιρία. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που σημειώνει μία από τις καλύτερες προπωλήσεις κρυπτονομισμάτων , έχοντας συγκεντρώσει ήδη πάνω από 2.4 εκατομμύρια δολάρια.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να συμμετέχετε στην προπώληση, επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Bitcoin ETF Token .

Αγορά Bitcoin ETF

Το κείμενο είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως επενδυτική πρόταση. Δεν εκφράζει την προσωπική γνώμη του γράφοντος, της συντακτικής ομάδας ή του ιστότοπου εν γένει. Οποιαδήποτε επένδυση ή συναλλαγή εμπεριέχει ρίσκο, οι προηγούμενες τυχόν αποδόσεις δεν αποτελούν εγγύηση για μελλοντικές αποδόσεις.