ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Generali Ασφαλιστική: Η εταιρεία που βρίσκεται δίπλα μας σε ό,τι χρειαστούμε

Generali Ασφαλιστική: Η εταιρεία που βρίσκεται δίπλα μας σε ό,τι χρειαστούμε

Τα τελευταία χρόνια, ο σύγχρονος κόσμος έχει αντιμετωπίσει αρκετές προκλήσεις, είτε αφορούν στην οικονομία είτε στην υγεία. Στο επίκεντρο αυτών βρισκόμαστε εμείς, ολόκληρη η κοινωνία δηλαδή, καθώς καλούμαστε να βρούμε τους μηχανισμούς να ανταπεξέλθουμε δυναμικά.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία, αναπόφευκτα αλλάζει ο τρόπος που βλέπουμε τα πράγματα. Συνειδητοποιούμε πόσο σπουδαία είναι η έννοια της ασφάλειας, ειδικά σε μία ρευστή πραγματικότητα. Μάλιστα, αυτή αποκτά ακόμα σημασία μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστούμε τους παράγοντες που δεν μπορούμε να ελέγξουμε, όπως τα ακραία και έντονα φυσικά φαινόμενα - οι πλημμύρες, για παράδειγμα, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την κλιματική αλλαγή.

Πλέον, περισσότερο από ποτέ, έχουμε ανάγκη να αισθανόμαστε ασφαλείς εμείς και τα πρόσωπα που αγαπάμε, οι συγγενείς και οι φίλοι μας. Θέλουμε να βρισκόμαστε σε αρμονία με το περιβάλλον, αλλά και να δημιουργούμε το δικό μας καταφύγιο. Αυτό δεν είναι κάτι άλλο από το σπίτι μας, ο προσωπικός μας χώρος στον οποίο είμαστε ελεύθεροι να είμαστε ο εαυτός μας και να ονειρευόμαστε.

Μπορούμε, όμως, να αισθανόμαστε αισιόδοξοι για το αύριο χωρίς να έχουμε κάποιον δίπλα μας;

Μαζί, η λέξη-κλειδί που μας δίνει δύναμη

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε τη βαθύτερη ανάγκη να επικοινωνούμε με τον άλλο και να ξέρουμε ότι είναι στο πλευρό μας, ό,τι κι αν συμβεί. Με αυτόν τον τρόπο, είμαστε πιο δυνατοί και νιώθουμε σιγουριά ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις καθημερινές προκλήσεις.

Η Generali ακούει τις ανάγκες, τα θέλω και τα όνειρά μας γνωρίζοντας πόσο σημαντικά είναι όλα αυτά για να μπορέσουμε να εξελιχθούμε ως άνθρωποι που είναι μοναδικά ξεχωριστοί και ξεχωριστά μοναδικοί. Και το αποδεικνύει έμπρακτα προσφέροντας ευέλικτες λύσεις που είναι προσαρμοσμένες στις ξεχωριστές ανάγκες που έχει καθένας μας, λαμβάνοντας υπόψη τον ρόλο που διαδραματίζει η κάθε φάση της ζωής μας. Επιπλέον, προτείνει έξυπνα εργαλεία που κάνουν καλύτερη και πιο εύκολη την καθημερινότητά μας, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό σε μια περίοδο που χαρακτηρίζεται από περισσότερη πολυπλοκότητα.

Ο άνθρωπος βρίσκεται στον πυρήνα της Generali, ακριβώς επειδή είναι δίπλα σε εμάς, αλλά και επειδή επενδύει στους ουσιαστικά εξειδικευμένους συμβούλους της. Για την ακρίβεια, περισσότεροι από 3.500 ασφαλιστικοί σύμβουλοι της Generali είναι δίπλα μας ανά πάσα στιγμή, για να μας εξηγήσουν και να μας κατευθύνουν σε προσωποποιημένες, αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες τις δικές μας και της οικογένειάς μας.

Φυσικά, για να λέμε και να εννοούμε ότι έχουμε κάποιον πραγματικά δίπλα μας, χρειάζεται συνέπεια και συνεχής ενθάρρυνση. Σε αυτό το πλαίσιο, δίνοντας έμφαση στην ασφάλιση σπιτιού, η Generali μάς προσφέρει άμεση τεχνική υποστήριξη όλο το 24ωρο για κάθε πιθανή ζημιά που έχει λάβει χώρα. Αξιοποιώντας την πρόοδο της τεχνολογίας, επενδύει στην ψηφιακή εξυπηρέτησή μας και στην έγκαιρη ανταπόκριση, ό,τι κι αν συμβεί.

Προσωποποιημένες λύσεις

Για να βρουν στέγη τα όνειρα τα δικά μας, πρέπει να προσδιορίσουμε ποιο είναι το πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας. Είναι απαραίτητη, λοιπόν, η ολοκληρωμένη ασφάλιση σπιτιού που προστατεύει όχι μόνο το σπίτι και τα υπάρχοντά μας, αλλά κυρίως τους αγαπημένους μας ανθρώπους εάν τυχόν συμβεί κάτι.

Καθώς οι οικονομικές συνθήκες μάς κάνουν να αισθανόμαστε λιγότερο δυνατοί, είναι σημαντικό να έχουμε στο πλευρό μας εταιρείες όπως η Generali που φροντίζουν να μην μας επιβαρύνουν επιπλέον οικονομικά. Πώς; Διαθέτοντας πλήρεις συνδυασμούς καλύψεων σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές οι οποίοι προσαρμόζονται στις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά του σπιτιού μας.

Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε εμείς είναι να επιλέξουμε το πρόγραμμα που θα μας βοηθήσει να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας, προσδιορίζοντας τα τετραγωνικά μέτρα του σπιτιού μας καθώς και το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο που επιθυμούμε. Έτσι, έχουμε πραγματικά τη δυνατότητα να διαμορφώσουμε τα ασφάλιστρα βάσει των αναγκών που ταιριάζουν σε εμάς και το σπίτι μας.

Μάλιστα, μια ολοκληρωμένη ασφάλιση σπιτιού από την Generali, με στόχο την πλήρη προστασία από φυσικά φαινόμενα και σεισμό, μας εξασφαλίζει έκπτωση της τάξεως έως 20% στα ασφάλιστρά μας, ενώ παράλληλα εξασφαλίζουμε μείωση στον ΕΝΦΙΑ έως 10%. Σε αυτό το σημείο αξίζει να επισημάνουμε ότι η προσφορά ισχύει για νέα ετήσια συμβόλαια.

Η ολοκληρωμένη ασφάλιση σπιτιού δεν αφορά μόνο τους ιδιοκτήτες αλλά και τους ενοικιαστές. Και αυτό γιατί προσφέρει εκτεταμένο εύρος καλύψεων τόσο για το κτίριο όσο και το περιεχόμενό του, ενώ δίνει τη δυνατότητα προαιρετικών επιλογών κι εναλλακτικών ορίων ευθύνης για να επιλέξουμε αυτές που ανταποκρίνονται στις δικές μας ανάγκες.

Βέβαια, θέλουμε να είναι ασφαλής όχι μόνο το σπίτι μας και η περιουσία μας, αλλά η ζωή μας, η οικογένειά μας και η υγεία μας. Η Generali αναγνωρίζει πόσο σημαντικά είναι όλα αυτά για εμάς και για τον λόγο αυτό σχεδιάζει ασφαλιστικές λύσεις που καλύπτουν κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας και είναι ευέλικτες, καθώς προσαρμόζονται σε κάθε στάδιο της ζωής μας. Το εύρος των προϊόντων είναι όσο ευρύ χρειάζεται για να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις για να εξασφαλίσουμε το μέλλον μας, να αποκτήσουμε άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας ανώτατου επιπέδου και να θωρακίσουμε το σπίτι και την περιουσία μας από κάθε έκτακτο γεγονός.

Για να ανακαλύψετε όλο το εύρος των υπηρεσιών της Generali και να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα της εταιρείας μπορείτε να επισκεφτείτε το generali.gr.